Finland
Terrorismiriskien hallinta

Terrorismiriskit

Monet yritykset joutuvat varautumaan myös terrorismiriskien varalta. Erilaiset ryhmittymät tähtäävät huomiota herättävään tuhoon ja jopa ihmishenkien menetykseen ennakkovaroituksia antamatta.

Vaikka yritys ei olisikaan iskun varsinainen kohde, voi siihen silti kohdistua omaisuus- ja henkilövahinkoja. Terrorismiriskin toteutuessa myös liiketoiminnan keskeytyminen on todennäköistä.

Globaalina toimijana Aonilla on valmius arvioida ja mallintaa terrorismiriskejä, sekä tarjota niiltä suojautumiskeinoja. Aon myös suunnittelee asiakkailleen kustannustehokkaita vakuutusratkaisuja terrorismiriskien toteutumisen varalta.

Terrorismi ja poliittisen väkivallan kartta

Aonin julkaisema kartta luokittaa vuosittain 200 maata terrorismin ja poliittisen väkivallan mukaan. Maat luokitellaan viiteen riskikategoriaan olemattomasta riskistä vakavaan. Kartta auttaa yrityksiä arvioimaan maiden riskitasoa seuraavilla alueilla: terrorismi ja sabotaasi, lakko, mellakka, levottomuudet ja ilkivalta sekä kapina, vallankumous, vallankaappaus, sota ja sisällissota.
Lue lisää ja tutustu karttaan (englanniksi) >

 

Etsi toimisto

Yhteystiedot

Aleksi Halme 
[email protected]
+358 40 632 7040