Finland
Aon Finland Oy - yritysjohtajan kumppani riskienhallinnassa ja vakuuttamisessa

Aon Finland Oy - yritysjohtajan kumppani riskienhallinnassa ja vakuuttamisessa

Olemme yritysjohtajan kumppani riskienhallinnassa, vakuuttamisessa sekä henkilöstöeduissa. Kokeneet asiantuntijamme räätälöivät yksilölliset ratkaisut suuryritysten tarpeisiin. Vahvan asiantuntemuksemme myötä tarjoamme poikkeuksellisen hyviä ratkaisuja keskisuurille yrityksille.


Yritykset ovat luottaneet Suomessa jo yli 20 vuotta Aonin asiantuntijoiden kykyyn nähdä ja näyttää riskeistä olennaiset asiat ymmärrettävässä muodossa kotimaassa ja maailmalla. Tänä päivänä tarjoamme korkeatasoisia riskienhallinta-, vakuutusvälitys- ja konsultointipalveluja 90 hengen voimin. Aon Finland Oy on merkitty Finanssivalvonnan pitämään vakuutusedustajarekisteriin.

Selvitämme yrityksesi sisäiset riskit sekä ulkoiset uhat ja tarjoamme ratkaisut niiden hallintaan. Suunnittelemme ja ostamme suomalaisten yritysten riskeille rahoitusta vuosittain kymmenien miljardien eurojen arvosta. Tarvittaessa 50 000 kollegaamme 120 maassa ovat valmiina palvelemaan yritystäsi missä tahansa.

Asiakkaamme ovat kiitelleet palvelumme laatua sekä asiantuntemustamme ja suomalaisten asiantuntijoidemme kehittämiä palveluita on huomioitu myös kansainvälisesti. Tästä esimerkkinä riskienhallinnan työkalu BIA (Business Impact Analysis), jota on viime vuosina tehty myös muissa pohjoismaissa. Kokeneet vakuutusmeklarit ja riskikonsultit auttavat sinua menestymään tuomalla käyttöösi kustannustehokkaat riskienhallinnan resurssit, ratkaisut ja palvelut.

Asiakaslupauksemme:

 • Luotettava kumppani – pidämme minkä lupaamme
  Meihin luottavat sadat palveluumme tyytyväiset yrityspäättäjät. Pidämme puoliasi ja ajamme pitkäjänteisesti etuasi. Menestystarinoita ja asiakkaidemme suosituksia voit lukea lisää tästä.
 • Ajatusjohtaja – saat meiltä riskienhallinnan parhaat palvelut ja ratkaisut
  Palvelutarjontamme on selkeästi laajin. Olemme ottaneet edelläkävijän roolin ja seuraamme aktiivisesti maailman tapahtumia, joiden myötä kehitämme ratkaisujamme muuttuvien riskien mukaan. Asiakkaanamme kuulet näistä ensimmäisenä.
 • Asiakaspalvelija – kuuntelemme sinua ja kehitämme palveluamme jatkuvasti
  Kestävä kumppanuus rakentuu luotettavalla ja laadukkaalla asiakaspalvelulla. Meillä asiantuntemus ja asioiden hoituminen eivät ole kiinni yhdestä henkilöstä, vaan varmistamme, että sinulle on aina aikaa. Kuuntelemme, vastaamme ymmärrettävästi ja keräämme systemaattisesti palautetta palvelun kehittämiseksi.
 • Paras asiantuntija – annamme hiotut timantit käyttöösi
  Tarjoamme Suomessa laajimman asiantuntemuksen sekä kokemusvuosilla että asiantuntijoiden lukumäärällä katsottuna ja kollegamme 120 maassa ovat valmiita osallistumaan palveluun. Saat siis käyttöösi parhaan osaamisen ja ihmiset.
 • Tulosten tekijä – tarjoamme parhaat ratkaisut optimaaliseen hintaan
  Tuotamme suoria kustannussäästöjä ja parannamme ratkaisujen laatua niin, että investointi palveluumme maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Lue lisää