Finland
Talents & Engagement  – Miten tunnistat sitoutuneet talentit ja johdat heitä arvostaen?

Talents & Engagement – Miten tunnistat sitoutuneet talentit ja johdat heitä arvostaen?

Helsinki, 19.4.2018 klo 12:00 – 15:30


Työntekijöiden sitoutuminen on yrityksille elintärkeää ja kiinnostaa jokaista johtajaa. Tutkimuksen mukaan jo viiden prosentin kasvu työntekijöiden sitoutumisessa johtaa vuoden päästä kolmen prosentin nousuun liikevaihdossa. Kuitenkin parhaiden osaajien houkuttelu ja pitäminen koetaan yrityksissä tällä hetkellä yhtenä suurimpana haasteena maailmanlaajuisesti.

Organisaatioiden kannattaa panostaa ihmisten sitoutumisen arviointiin jo rekrytointivaiheessa. Tehtävään sopivien talenttien valinta ei yksin riitä. Vahvaa sitoutumista yritykseen voi ennakoida ja sen turvaamiseksi voi tehdä töitä, kun tunnistaa siihen myötävaikuttavia tekijöitä yksilötasolla. Kova kilpailu parhaista osaajista saa yritykset etsimään yhä parempia keinoja sitoutuneiden henkilöiden tunnistamiseen ja pitämiseen. Miten onnistut rekrytoimaan potentiaalia ja kehittämään menestyjiä?

Yrityksen johdolla ja johtamistavalla on suuri merkitys ihmisten sitoutumiseen. Johtajalle on yhtä helppoa parantaa fiilistä kuin viedä se. Ensin mainitulla johtamistavalla johtaja parantaa ihmisten tuloksentekokykyä. Miten vahvistat ihmisten sitoutumista arvostaen, ei arvostellen?

Tervetuloa keskustelemaan ja inspiroitumaan ajankohtaisten puheenvuorojen innoittamana ja hakemaan rakennuspalikoita johtamiselle, joka auttaa ihmisiä sitoutumaan! 

Agenda:

12:00  Lounas ja verkostoitumista
13:00 Tervetuloa – Tuuli Paasilehto, Managing Director, Aon Finland Oy
13:15 Yksinkertaista johtamista arvostaen, Ari Rämö, toimitusjohtaja, SICK Oy 
14:00 Kysymyksiä ja keskustelua
14:15 Sitoutuneiden talenttien tunnistaminen rekrytoinnissa - Miten kandidaatin tulevaa työssä suoriutumista voidaan ennakoida? Kimmo Haapanen, cut-e Finland Oy
14:45 Kahvitauko
15:00 Talenttien sitouttaminen ja kehittäminen, Laura Palmunen, HRD Manager, Valmet Automotive 
15:30 Tilaisuus päättyy


Ilmoittaudu tästä.

Paikka:
Hotel Haven, Unioninkatu 17, Helsinki

Puhujat:
Ari Rämö on erikokoisten organisaatioiden pitkänlinjan johtaja, bloggaaja, luennoitsija ja pohdiskeleva ajattelija, joka on vienyt teoriansa johtamisesta käytäntöön - menestyksekkäästi. Hänen luotsaamansa yritys SICK Oy on omassa sarjassaan sijoittunut Suomen parhaiden työpaikkojen (Great Place to Work) arvioinnissa kärkisijoille viimeisten kymmenen vuoden aikana ja noussut yhdeksi alansa ykkös brändeistä. Arin johtamisfilosofiassa keskeisenä teemana on ihmisten arvostaminen joka tilanteessa, sillä johtamisesta tehdään usein turhan monimutkaista ja jopa viitekehysten avulla matemaattista. Parhaimmillaan se on kuitenkin hyvin yksinkertaista, silti tuloksekasta. Ari avaa tätä ajatteluaan puheenvuorossaan.

Kimmo Haapanen on cut-e Finland Oy:n konsultti ja pääkouluttaja. Hän on kouluttanut jo yli 150 rekrytoijaa cut-e:n menetelmien käyttöön. Tausta hänellä on psykologiassa ja tietojärjestelmätieteissä. 

Laura Palmunen on Valmet Automotiven HRD-päällikkö. Lauralla on kokemusta erityisesti osaamisen johtamisesta, valmentamisesta, HR-konsultoinnista sekä psykologisista arvioinneista.

Tilaa uutiskirje

Lisätietoja