Finland
Vakuutusalan ja riskienhallinta-alan työpaikat

Aon työpaikkana

Olemme yritysjohtajan kumppani riskienhallinnassa, vakuuttamisessa sekä henkilöstöeduissa. 

Yritykset ovat luottaneet Suomessa jo yli 20 vuotta Aonin asiantuntijoiden kykyyn nähdä ja näyttää riskeistä olennaiset asiat ymmärrettävässä muodossa kotimaassa ja maailmalla.

Tänä päivänä tarjoamme korkeatasoisia riskienhallinta-, vakuutusvälitys- ja konsultointipalveluja 90 hengen voimin. Tarvittaessa 50 000 kollegaamme 120 maassa ovat valmiina palvelemaan asiakkaitamme missä tahansa.
 

Aonilaiset kertovat

 

Mitä vakuutusmeklari tekee ja miten asiakas siitä hyötyy? Lue Rainen tarina     
      
Harjoittelu Aonilla – traineet kertovat harjoittelujaksostaan     

 

Hae meille töihin


​Etsimme joukkoomme sekä urallaan edenneitä asiantuntijoita että asiakastyöstä vakuutus- ja riskienhallinta-alalla kiinnostuneita uraansa aloittelevia konsultteja. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja lähetä hakemuksesi sekä cv:si.

 

Aon tarjoaa sosiaalista mediaa varten tarkoitettuja toimintoja, joiden avulla voit kommentoida tai jakaa sisältöä sosiaalisissa verkostoissa. Mikäli kommentoit tai jaat sisältöä, Aon voi kerätä tiettyjä sosiaalisen median profiilitietoja (käyttäjän perustiedot). Lue lisään Aonin tietosuojasivulta: http://www.aon.com/about-aon/privacy.jsp. Aon ei vastaa kolmannen osapuolen sivustoista. Siksi Aon myös suosittelee perehtymään käyttämiesi sosiaalisen median sivuston tietosuojakäytäntöihin ja -asetuksin.