Aon Türkiye yeni iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli

360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli, dünya çapında 120 ülkede 50.000 çalışanıyla risk, emeklilik ve sağlık konularında profesyonel hizmetler sunan Aon'un Türkiye ofisi ile anlaştı.

1995 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteren Aon Türkiye müşteri odaklı çalışma prensibi ve günümüz ekonomisinin en önemli konusu olan “insan ve risk” odaklı bakış açısıyla her müşterisinin kendine özgü ihtiyaçlarını keşfederek sigorta ve reasürans brokerliği ile risk yönetimi danışmanlığı konularında hizmet veriyor.

Bu bakış açısı ve çalışma prensibi sayesinde firmalar için risk yaratabilecek durumları ortaya çıkararak bugüne ve geleceğe yönelik güçlü çözümler sunuyor.

Aon Türkiye Hakkında
Aon Türkiye, dünya çapında 120 ülkede 50.000 çalışanıyla risk, emeklilik ve sağlık konularında profesyonel hizmetler sunan Aon Corporation'ın Türkiye'deki şirketidir ve 1995 yılında kurulmuştur. Aon Türkiye, sigorta ve reasürans brokerliği ile risk yönetimi danışmanlığı konularında Türkiye'de faaliyet gösteren bir kuruluştur. http://www.aon.com/turkey/tr/