Archive:  2022 / 2021 / 2020 / 2019  / 2018

Misyonumuz, dünyadaki müşterilerimiz, çalışanlarımız ve toplumlar için ekonomik ve insani olasılıkları güçlendirmektir.

Aon, sofistike veri analitiği, endüstri bilgisi ve deneyiminin yanı sıra, günümüzün karmaşık risk ortamlarında gezinen tüm müşterilerimiz için kapsamlı iş kararları oluşturma, çeşitlendirme ve yönlendirme konusunda sektördeki en iyi yeteneklerimizden yararlanır.

Twitter ve Instagram 'da Aon Türkiye'yi takip edin ve LinkedIn 'de sohbete katılın.

7  Eylül 2022
Aon Türkiye’nin Well-being Uygulamaları, Yan Hak Trendleri ve Ofise Dönüş Anketine göre, şirketlerin yüzde 83’ü çalışma düzenlerinde değişikliğe gitti

Risk, emeklilik ve sağlık konularında profesyonel hizmetler sunan Aon Türkiye tarafından hazırlanan Wellbeing Uygulamaları, Yan Hak Trendleri ve Ofise Dönüş Anketinin sonuçları açıklandı. Araştırma sonucuna göre kurumların uygulamalarında sektör, ölçek, ortaklık yapısı gibi kırılımlardan bağımsız olarak uzaktan çalışma opsiyonunu benimsediği görüldü. Şirketlerin çalışanı desteklemeye yönelik uygulamalarının gelişime açık bir alan olduğu ortaya çıkmıştır.

2  Ağustos 2022
Aon'un siber güvenlik konusunda şirketlere yol gösteren "Siber Döngü" rehberi yayımlandı.

Tüm kuruluşların siber güvenlik yolculuğuna birçok noktadan başlamasını tavsiye eden Aon'un Siber Döngü rehberi, şirketlerin bu sayede sürekli siber dayanıklılık elde etmesini sağlıyor. Veri toplayan, bu verileri temel alarak kararlar alan ve bu döngünün her adımında hareket eden şirketler her zamankinden daha da güçlü hale geliyor.

9 Mart 2022
Sigorta ve Reasürans Brokerliği Derneği Başkanlığına Ferhan Özay seçildi.

Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği'nin yapılan genel kurulunda Aon Türkiye Eş CEO'su Ferhan Özay başkan seçildi. Türkiye'de sigorta brokerliğini geliştirmek, bu mesleğe gireceklere yeterli zemin hazırlamak, dernek üyelerinin kanun ve tüzüklere uygun olarak çalışmasını temin etmek amacı ile faaliyetler gerçekleştiren dernek, yeni dönemde Özay'ın başkanlığında yoluna devam edecek.

8 Mart 2022
Aon Türkiye'de Wellbeing Liderliği görevine Dr. Vedat Mizrahi getirildi.

Tıp ve medikal hizmetler alanında önemli bir kariyere sahip olan Dr. Vedat Mizrahi; risk, emeklilik ve sağlık konularında profesyonel hizmetler sunan Aon Türkiye'nin Sağlık Çözümleri departmanında “Wellbeing Lideri” olarak göreve başladı.

14 Şubat 2022
Doğal afetler 2021'de 343 milyar dolarlık ekonomik kayba neden oldu

Aon'un yayınladığı 2021 yılı Küresel Doğal Afetler Raporu'na göre geçtiğimiz yıl dünya genelinde yaşanan doğal afetler 343 milyar dolarlık ekonomik kayba neden oldu.

10 Şubat 2022
Aon’un yeni araştırması: Üst düzey yöneticilerin yaklaşık yüzde 90’ı 2022’de iş koşullarının daha iyi olacağı beklentisinde

Ankete katılan 800 liderin çoğunluğu, pandeminin yeni zaafları ortaya çıkardığını ve uzun vadeli risklere hazırlık için yatırım yapma isteklerinin arttığını belirtiyor.

12 Ocak 2022
Aon'un Küresel Risk Yönetim Anketi Raporuna göre en büyük küresel risk "siber saldırılar"

İş dünyası liderlerinin gündemindeki en önemli 10 risk arasında siber saldırıların yanı sıra iş kesintisi, ekonomik yavaşlama, emtia fiyat riski ve marka itibarının zedelenmesi yer alıyor. Türkiye'nin de içinde yer aldığı EMEA bölgesindeki en büyük risk ise iş kesintisi oldu.