Sverige

Hotellindustri - Europa

Hotel Industry Rewards Group (HIRG) är en exklusiv industrispecifik grupp för löne- och förmåns-specialister som arbetar inom hotellbranschen i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA).

Gruppen består av mer än 39 internationella och lokala hotellkoncerner, som representerar 2 200 hotell i 44 länder, vilket gör gruppen till det största och mest omfattande forumet för ersättningar i hotellbranschen i EMEA. Aon tillhandahåller Comp & Ben-specialister med tillförlitlig data kring löner och förmåner, och en möjlighet att nätverka och dela idéer med likasinnade inom hela hotellbranschen i EMEA.

Aon genomför en årlig undersökning med 170 hotell befattningar, från General Manager till Room Attendant, inom 11 jobbfamiljer. Data presenteras per befattning och omfattar: lön, tillägg, bonusar och förmåner.

Aon genomför även en undersökning för roller på Regional / Koncernnivå för ersättningar och förekomst av förmåner för roller över hela EMEA-regionen. Studien fokuserar på roller (exekutiva och icke-exekutiva) som återfinns på företagens regionala och koncernkontor.

Undersökningen samlar in data för Total Kompensation vilket omfattar grundlön, bonus, långsiktiga incitament och förmåner.

Aon genomför även hotell-undersökningar i Asien, Latinamerika och Västindien.

Klicka här att ladda ned broschyr.

Klicka här för att kontakta oss för mer information.

Kontakta oss