Sverige

Rewards Insights for Technology Jobs

Upptäck de senaste lönenivåerna och trenderna från teknikföretag runt om i världen

Konkurrensen om teknisk talang är tuffare än någonsin. För att attrahera och behålla de personer som ni behöver för att lyckas, speciellt roller inom data science, IT och mjukvaruutveckling, är det dags att vända sig till Aon.

Genom att nyttja information från Radford Global Technology Survey, kan vi dela med oss av omfattande insikter från tusentals teknikföretag i mer än 80 länder. Utforska den interaktiva kartan nedan för att lära dig mer:

 

Idag innehåller Radford Global Technology Survey information om 7,7 miljoner anställda som arbetar på mer än 2 200 organisationer. Urvalet av deltagare inkluderar:

Accenture IBM Rakuten
Airbnb Infineon Technologies Rolls-Royce Group
Alibaba Group Lenovo SAP
Amazon Lockheed Martin Software AG
Apple Mediatek Spotify
Arm Microsoft STMircoelectronics
ASML Nike Swift
BAE Systems Nokia Technologies Taiwan Semiconductor
Facebook NXP Semiconductors Technicolor
HERE Technologies Oracle Uber

För att ta del av mer information om vår fullständiga deltagarlista, inklusive era närmaste konkurrenter för talang, vänligen kontakta vårt team.

Tillgängliga jobb

Radford Global Technology Survey inkluderar alla jobbfunktioner hos teknikföretag, inklusive HR, marknadsföring, ekonomi och mer. Vi har dock förståelse för att företag ofta har akuta behov rörande deras tekniska roller och det är därför vi har flera alternativ för deltagande, bland annat tillgång till utvalda roller som exempelvis de nedan markerade rollerna:

Varför Aon?

Högkvalitativ data, direkt från HR-team

Vi är en undersökning enbart för deltagande bolag, vilket innebär att det finns bara ett sätt att få tillgång till Radford Network®: detta genom att lämna in en fullständig, högkvalitativ datainrapportering som passerar flera omgångar av kvalitetssäkring.

Kundservice på riktigt

Varje undersökningsdeltagare samarbetar med en dedikerad undersökningskonsult som vägleder er genom inrapporteringsprocessen. Vi erbjuder även gratis utbildning både online och one-on-one.

Det mest kompletta jobbkatalogen i branschen

Vårt jobbkatalog har varit branschstandard bland världens mest framgångsrika teknikföretag under deras utveckling, och nu har vi öppnat upp för alla branscher att jämföra sina teknikpositioner.

Fokus på de uppgifter som betyder mest för dig

Vår databas, som för närvarande omfattar över 7,6 miljoner människor på 2 289 organisationer, uppdateras kvartalsvis, så att Aon kan leverera de aktuella uppgifterna ni behöver för att konkurrera i dagens hetaste talang-hubbar.

 

Kontakta oss