Nederlands | Français Belgium

Loading

Risicobeheer van wagenparken

 

Grip krijgen en houden op uw wagenpark

Vlootbeheer is constant aan verandering onderhevig. Nieuwe belastingsconcepten, toenemende uitdagingen in kostenbeheer, verhoogde focus op de impact op het milieu en aankomende alternatieven voor mobiliteit vragen een groot aanpassingsvermogen. Ze brengen ongekende risico's op het vlak van de vloot, van de bestuurders en hun veiligheid met zich mee.

 

Innovatieve oplossingen voor adequaat vlootbeheer
Het departement "Auto" biedt innovatieve programma's voor risicobeheer van kleine, middelgrote en grote wagenparken, in eigendom of in lease. Een gedreven en ervaren team geeft advies omtrent verzekeringsoplossingen, preventiemaatregelen en schadebehandeling, maar kan u ook ondersteunen in het maken van strategische keuzes, het opbouwen van relevante statistieken en het uitvoeren van benchmarks.

 

Aon Automotive

  • 45 gespecialiseerde medewerkers
  • 4 kantoren: Antwerpen, Brussel, Gent en Luik
  • 30.000 claims behandeld per jaar
  • 80.000 voertuigen in beheer
 
  Fleet Risk Management Survey 2015

Aon heeft een online survey uitgevoerd om het belang van risicobeheer binnen bedrijfswagenparken in België te meten. De eerste resultaten van het onderzoek werden meegedeeld tijdens de Aon Fleet Risk Management MasterClass op 6 november. Het volledige rapport is nu beschikbaar.

Klik hier voor de Fleet Risk Management Survey »
     
  Company Car Survey 2013

Aangezien een bedrijfswagen voor een grote groep werknemers nog steeds een belangrijk deel van het salarispakket uitmaakt, is deze studie een waardevolle bron aan informatie voor bedrijven die hun car policies wensen te verbeteren, zeker in het huidige economische klimaat. Continue wijzigingen in de wetgeving en veranderde visies op wagengebruik zorgen voor nieuwe tendensen in de manier waarop bedrijven hun wagenpark beheren. Dit is één van de conclusies van de recente Aon Company Car survey.

Klik hier om het volledige rapport te downloaden »
     
  Aon Automotive

Voor al uw vragen kunt u bij het team van Aon-specialisten terecht.

Klik hier voor Aon Automotive »