Netherlands

Aansprakelijkheidsverzekering voor touroperators

Vanaf 1 april 2004 moeten alle touroperators aangesloten bij de ANVR, verzekerd zijn. Volgens diverse media worstelen veel touroperators nog steeds met hun aansprakelijkheidsverzekering. Een adequate dekking blijkt niet in de Nederlandse verzekeringsmarkt verkregen te kunnen worden. Een belangrijke reden dat verzekeraars de boot afhouden is dat reisorganisatoren verantwoordelijk zijn voor alle dienstverleners die zij inschakelen bij de reis. Voor de consument wel zo prettig, want die hoeft maar een partij aansprakelijk te stellen. Ook al treft de reisorganisator zelf geen enkele blaam, een fout van een door hem ingeschakelde hulppersoon, kan hem duur komen te staan. Deze verantwoordelijkheid vloeit voort uit de Wet op de Reisovereenkomst. Inmiddels zijn veel reisorganisatoren zich bewust van deze risico's.
 

Offerte aanvraagformulier aansprakelijkheidsverzekering voor touroperators

Aon Nederland, risicoadviseur en assurantiemakelaar, beschikt al geruime tijd over een complete oplossing voor het verzekeren van het aansprakelijkheidsrisico van touroperators in de Britse verzekeringsmarkt. De verzekering die Aon aanbiedt voldoet volledig aan de vereisten die de ANVR aan haar leden stelt. Aanmelden gaat heel eenvoudig via het invullen van het offerte aanvraagformulier aansprakelijkheidsverzekering voor touroperators. Aon beschikt over een professioneel team, bestaande uit accountmanagers, sluiters en schadecorrespondenten, dat volledig ter beschikking staat voor de touroperators.

Vele reisorganisatoren hebben inmiddels de weg naar Aon gevonden waardoor het aantal touroperators dat onverzekerd is, snel afneemt. De meeste ondernemingen nemen hun verantwoordelijkheid jegens de consument immers zeer serieus.

Vul het offerte aanvraagformulier aansprakelijkheidsverzekering voor touroperators in en fax het naar ons kantoor in Amsterdam. Het faxnummer staat op het aanvraagformulier vermeld.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.

Contact