Netherlands

Aon Nederland

 

Toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen

We spelen doelgericht in op wereldwijde gebeurtenissen door samenwerken en kennisdelen. We identificeren risico's, brengen ze in kaart, maken ze inzichtelijk en beheersbaar. Aon haalt het beste uit de verzekeringsmarkt om de klant optimaal te bedienen.

Dit doen we onafhankelijk en verantwoord met creatieve en innovatieve oplossingen voor de klant. Aon draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 15 locaties met 2.600 medewerkers.

Aon wereldwijd
Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE : AON). Ga naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het partnership met Manchester United.

Onze naam
Aon is het Keltische woord voor 'Eenheid'. Bij Aon gaan we uit van de kracht van het geheel. Als thought leader faciliteren we in kennis. We delen onze kennis met de visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Dat is de belofte naar onze klanten, collega's en verzekeraars.

Meer over Aon Nederland
Nieuwsgierig naar wat Aon Nederland doet, wie we zijn, hoe we denken en waar onze focus naar uitgaat? Wat we betekenen voor onze klanten, in de markt en waar voor én achter staan? En hoe u ons kunt inzetten om organisatiedoelstelling tot een succes te maken?
Meer informatie over Aon »
Newsroom
In de newsroom van Aon vindt u alle persberichten, nieuwtjes, radioprogramma's, artikelen, filmpjes etc. waaraan we hebben bijgedragen. Speciaal voor de pers of gewoon, uit nieuwsgierigheid.

Naar de newsroom »
Werken bij Aon Nederland
Werken bij Aon is werken bij een informele, zakelijke dienstverlener die het beste voorheeft voor zijn klanten én voor zijn medewerkers. We vragen creatitiviteit, innovativiteit, originaliteit en ook een leuke, fijne collega's. Word jij onze nieuwe aanwinst?

Meer over werken bij Aon en onze vacatures »
Algemene voorwaarden
Ook Aon heeft algemene voorwaarden, codes en andere belangrijke richtlijnen waar we ons aan hechten om ethisch, verantwoordelijk en succesvol te zijn.

Een overzicht van onze voorwaarden en gedragcodes »