Netherlands

Veilig en gezond internationaal reizen en uitzenden

 

De laatste trends & ontwikkelingen

Door COVID-19 wordt internationaal reizen bemoeilijkt. Hierdoor wordt er nauwelijks meer gereisd. Hoe gaat dit beeld er de komende periode uitzien en hoe ga je hier als organisatie mee om? Praat mee tijdens een van onze interactieve rondetafelsessies.

Tijdens de digitale rondetafelsessie gaan we in op de risico’s en oplossingen van internationaal reizen. We schetsen trends en ontwikkelingen om mensen straks veilig en gezond de wijde wereld in te sturen. Daarnaast belichten we ook de aspecten van goede zorg die u als werkgever in acht dient te nemen bij het uitzenden van uw personeel.

Deelname aan een rondetafelsessie is de ideale mogelijkheid om te horen hoe andere organisaties omgaan met de dilemma’s rondom internationaal reizen en uitzenden. De digitale rondetafelsessies worden met een beperkt aantal deelnemers opgezet. Op die manier wordt de onderlinge interactie bevordert. Er is meer dan voldoende tijd om onderling inzichten uit te wisselen.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor een van de komende digitale rondetafelsessies. Deelname aan deze sessies is geheel vrijblijvend en kosteloos.