Netherlands

Onafhankelijk pensioenadvies

 

Een goed pensioen voor uw medewerkers

Pensioen is voor veel werknemers de belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Een goed pensioen zorgt daarom voor blije en dankbare medewerkers. Voor u als werkgever is en goede pensioenregeling een belangrijk middel om personeel aan te trekken en te behouden.

Pensioenadvies – De juiste pensioenregeling

Loopt uw huidige pensioenregeling af of gaat u voor het eerst een pensioenregeling afsluiten? Dan is dit het moment waarop u bepaalt welke pensioenregeling en welke pensioenuitvoerder het beste bij uw organisatie passen. Bekijk snel de inhoud, voordelen en specificaties van verschillende pensioenregelingen, zodat u in staat bent de best passende pensioenregeling voor uw organisatie te kiezen.

Alles over pensioenregelingen

 
 

Pensioenakkoord – Dit betekent het voor werkgevers

Brochure

Werkgevers, werknemers en het kabinet hebben overeenstemming bereikt over het pensioenakkoord. Het akkoord vormt de kaders waarbinnen hervormingen kunnen plaatsvinden, maar er moet nog veel gebeuren voor het zover is. Wat betekent het pensioenakkoord voor u als werkgever en voor uw werknemers?

Lees wat het pensioenakkoord inhoudt

 
 

Pensioencommunicatie – Uw medewerkers voorbereid op later

Brochure

Medewerkers verwachten dat u hen als werkgever tijdig informeert over hun pensioen. Het is dus belangrijk te investeren in goede pensioencommunicatie. Ook voor u als werkgever levert dat veel voordelen op, zoals meer productiviteit en minder verzuim. Bent u benieuwd hoe dat werkt?

Alles over pensioencommunicatie