Netherlands

Logistiek & Transport

 

Een sector in beweging

De sector logistiek en transport wordt gekenmerkt door een sterk concurrerende markt. De marges zijn klein, dus kosten en besparingen zijn vaak doorslaggevend bij het nemen van beslissingen. Maar ook specialisatie en kwaliteit zijn belangrijk om onderscheidend te blijven. Er moet volop geïnnoveerd worden om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant en consument. Tegelijkertijd moet de logistiek wel betaalbaar blijven en willen wij met z’n allen werken aan duurzaamheid.

Continuïteit essentieel
Om te kunnen blijven concurreren, is stilstand ondenkbaar. Continuïteit van uw bedrijf is essentieel en duurzaam inzetbaar personeel is hierbij een drijvende factor. Echter heeft de sector te maken met personeelstekorten en stijgende verzuimkosten. Bovendien komen er nieuwe risico’s op u af door technologische ontwikkelingen en veranderingen in het bedrijfsproces. Schades en claims blijven aan de orde en vormen een hobbel in de weg die de doorgang van het werk in gevaar kunnen brengen. Deze verstoringen kosten u veel tijd, geld en energie. Dus u doet er alles aan om deze te voorkomen en de gevolgen te beperken.

Verantwoord risico’s nemen
Bij de behandeling van goederen, vervoer en opslag kunnen zich verschillende risico’s voordoen. Met de komst van digitale processen zijn de risico’s ook aan het veranderen en afhankelijkheden binnen de logistieke keten worden steeds groter en complexer. Goed advies over uw risicovraagstukken en aansprakelijkheidskwesties kunnen u hulp bieden bij het voortbestaan van uw onderneming.

Onze specialisten helpen u graag om succesvol te kunnen ondernemen
Een team van specialisten met brede kennis van de logistieke sector staat voor u klaar. Zij helpen u graag met goed advies en oplossingen voor vraagstukken waar u mee te maken heeft binnen de transport, logistieke dienstverlening, op- en overslag, expeditie, warehousing en labelling & orderpicking.