Netherlands

Onderwijs

Aon is partner voor onderwijsinstellingen en bestuursorganisaties. Voor en namens VOSABB en Verus ondersteunt zij het collectieve aanbod wat beide organisaties doen aan hun leden.  

Voor schoolorganisaties in het Primair en Voortgezet Onderwijs biedt Aon verzekeringen aan. Aon geeft daarbij voorlichting over belangrijke risico's en hoe deze te managen zijn.

Advies met kennis van onderwijs 
Wij adviseren over actuele risico's waarmee schoolbesturen worden geconfronteerd. U kunt hierbij denken aan de ontwikkelingen op het gebied van Passend Onderwijs en de samenwerkingsverbanden. Maar ook over de Modernisering Ziektewet en de gevolgen voor uw personele organisatie en eventuele toekomstige claims.

Een ander actueel thema is het verder decentraliseren van het groot onderhoud aan schoolgebouwen en de bijkomende verbouwingsrisico's.
Het 'Bouwheerschap' wordt door de overheid bij schoolbesturen neergelegd . Maar weet u dan welke extra risico's dit met zich meebrengt?

Aon kan u helpen om uw risico's op een goede manier inzichtelijk te maken en biedt u daarbij passende oplossingen. Kijk voor meer informatie op www.aononderwijs.nl

Uw school, medewerkers en leerlingen uitstekend verzekerd

Contact

Meer over onderwijsinstellingen

Meer over samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs

Kennispartners

Deel deze pagina

Volg Aon Nederland