Netherlands

Sloopbedrijven

 

Veiligheid hoog in het vaandel

De vraag naar sloopwerkzaamheden en asbestsanering neemt toe, onder andere gevoed door de behoefte aan renovatie, verduurzaming en transformatie van bestaande projecten. Hiermee samenhangend groeit ook de wens voor circulair slopen.

Veiligheid staat bij uw werk hoog in het vaandel. U rekent op de inzetbaarheid van uw personeel. Lichamelijk letsel door een ongeval of asbest brengt behalve veel persoonlijk leed ook grote financiële gevolgen met zich mee. Om ongestoord uw werk te kunnen blijven doen, investeert u in de veiligheid en vitaliteit van uw personeel.

Om te voorkomen dat incidenten veranderen in een calamiteit voor uw bedrijf heeft u inzicht in uw risico’s nodig. Met deze kennis neemt u de juiste beslissingen over risico’s, schadepreventie en veiligheid.

Onze adviseurs hebben specialistische kennis van uw sector en uw risico’s. U krijgt dus altijd advies dat is gebaseerd op uw specifieke situatie. Onafhankelijk advies stelt u in staat beter te bepalen welke risico’s u zelf draagt en welke u verzekert. Zoals met de unieke asbestdekking via Aon. U kunt ook op ons rekenen voor het efficiënt en snel afhandelen van uw (aansprakelijkheids)schade.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag
Heeft u specifieke risicovraagstukken voor uw sloopbedrijf? Wij helpen u graag uw situatie inzichtelijk te maken en passende oplossingen voor u te vinden.