Netherlands

Focus op interne processen en afspraken

 

Een goede voorbereiding op mogelijke cybercrisis begint bij bewustwording. Door inzichtelijk te maken waar de kritieke punten in uw systemen zitten, reageert u effectief op een crisis en beperkt u de mogelijke gevolgen. Hoe zit het met uw voorbereiding, respons en de verankering van de processen? Lees wat de belangrijkste acties zijn rondom een crisis.

Cyber risicomanagement is meer dan het verminderen van de kans op risico’s door middel van beveiligingsmaatregelen. Cyber risicomanagement draait vooral om de focus op interne bedrijfsprocessen en afspraken op het gebied van cyberveiligheid. Wij helpen u bij het beheersbaar maken van cyberrisico’s en cybercriminaliteit voor uw organisatie.

 

Cyberweerbaarheid van uw organisatie.

Cyberweerbaarheid staat bij organisaties hoog op de agenda. Ze zien de noodzaak van goed cyber risicomanagement en zijn bereid tijd en geld te investeren om hun organisatie weerbaar te maken. Dit wordt mede versterkt door het alsmaar toenemende aantal cyberincidenten.
Hoe maak ik mijn organisatie cyberweerbaar

 
 

Hoe cybervolwassen is uw organisatie?

Iedere organisatie heeft te maken met de dreiging van een cyberaanval. De weerbaarheid tegen cyberrisico’s verhogen, begint met het inzicht waar uw organisatie nu staat. Met behulp van CyQu krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de cybervolwassenheid van uw organisatie. Uw persoonlijke rapportage geeft u een gedetailleerd inzicht in uw digitale veiligheid. Ook ontvangt u een lijst met quick wins en ziet u uw prestaties ten opzichte van vergelijkbare bedrijven.
Lees meer

 
 

Cyberrisico’s onder controle

Goed cyber risicomanagement leidt er toe dat organisaties de cyberrisico’s volledig inzichtelijk en onder controle hebben. Hierdoor weten organisaties hoe zij moeten handelen als er zich een incident voordoet. Wij ondersteunen directies in de verschillende fases om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast blijven we de resultaten monitoren en reageren we op nieuwe ontwikkelingen.
Bekijk stappenplan