Netherlands

Nieuwe risico’s

Mondiale ontwikkelingen, zoals Brexit, COVID-19, economische crisis, oorlog en klimaatverandering, hebben impact op uw bedrijfsvoering: schaarste in grondstoffen, oplopende energieprijzen, stagnatie in de toeleveringsketen en cyberrisico’s leveren forse uitdagingen op. Zowel voor de grotere bedrijven maar zeker ook voor het mkb.

 

Veranderend risicoprofiel

Deze uitdagingen hebben impact op uw bedrijfsrisico’s, de aanpak van uw bedrijfscontinuïteit en calamiteiten en de wijze waarop verzekeraars naar uw risico’s kijken. Vandaag de dag nemen verzekeraars een kritische houding aan. Het wordt steeds moeilijker om een risico (tegen een aantrekkelijke premie) over te dragen aan een verzekeraar als u geen maatregelen vooraf neemt.

 

New Risks Scan

Om de juiste maatregelen te kunnen nemen, wilt u eerst weten hoe uw organisatie er nu voor staat. Hoe krijgt u nu het beste inzicht in de huidige situatie bij uw bedrijf? Hiervoor hebben wij de New Risks Scan ontwikkeld: een innovatieve tool waarmee wij samen met u uw actuele en meest impactvolle, nieuwe risico’s inzichtelijk maken en u advies geven op het gebied van:

  • Supply chain & Continuïteit
  • Aansprakelijkheid
  • Het nieuwe beter (post-corona)
  • Cyber
  • Klimaat & Duurzaamheid
  • Property 
 

Direct inzicht in uw nieuwe risico’s

Samen met uw gecertificeerde risicomanager doorloopt u in anderhalf uur de scan en ontvangt u direct een digitaal rapport met:

  1. Een score per risicogebied
  2. Onze aanbevelingen per risicogebied
  3. Toetsing van uw huidige verzekeringspakket en calamiteitenaanpak

Met de scan zet u direct de eerste stappen naar de verbetering van uw risicoprofiel. Deze kunnen we, wanneer gewenst, samen met u verder uitdiepen. In uw eigen online omgeving kunt u uw belangrijkste risico’s prioriteren en zelfs monitoren.

 
 

Vraag de New Risks Scan aan

 

Neem contact op met [email protected] of met uw accountmanager.