Netherlands

Aon  |  Professional Services
Bedrijfsverzekeringen

Uw kantoor (pand en inboedel, en bedrijfsstilstand):

De gevolgen van brand en andere calamiteiten wilt u afdoende verzekerd hebben. Ook al heeft de Corona-periode bewezen dat men niet persé op kantoor hoeft te zijn om te kunnen werken, een brand of een andere calamiteit kan toch tot bedrijfsstilstand leiden.

Helaas zien wij met enige regelmaat dat kantoren ten prooi vallen aan diefstal. Het komt regelmatig voor dat notarissen in het kader van de afwikkeling van een nalatenschap waardevolle goederen in de kluis hebben opgeborgen. Een goede verzekering is dan wel belangrijk. Ook de aankoop van kunstwerken die op kantoor komen te hangen kan een reden zijn om nog eens kritisch naar uw verzekeringen te kijken.

Speciaal voor professional service firms hebben wij de kantorenpakketpolis in het leven geroepen. U kunt het pakket zelf samenstellen. U kunt ervoor kiezen om de volgende onderdelen te verzekeren: het kantoorpand en aanverwanten, de inventaris, bedrijfsschade ten gevolge van bedrijfsstilstand, de reconstructiekosten die gemaakt worden om zo snel mogelijk weer “up and running” te zijn, glasverzekering, computers en andere electronica.

Neem contact met ons op:
+31.20.4305939
[email protected]