Netherlands

Aon  |  Professional Services
Notarissen

In onze dienstverlening staat u voorop. Onze filosofie "client first" vertaalt zich in scherpe onderhandelingen met verzekeraars om de best passende dekking te verkrijgen tegen een concurrerende premie. Dat vertaalt zich tevens in een kwalitatief uitstekende advisering en schadebegeleiding waarbij voorop staat dat de relatie tussen u en uw cliënt zoveel mogelijk gewaarborgd wordt.

Wij werken met 25 collega’s al 30 jaar exclusief voor notarissen. Wij begrijpen dus de uitdagingen die het dagelijks werk van een notaris met zich brengt. Wij snappen ook de dynamiek die een partnerorganisatie kenmerkt. Wij stellen u een team van senior medewerkers ter beschikking. Schadejuristen, brokers en accountmanagers/adviseurs werken intensief - voor en met u - samen.

Door onze in de afgelopen 30 jaar opgebouwde kennis en ervaring hebben verzekeraars er vertrouwen in dat wij uw risico’s op een eerlijke en transparante manier aan hen voorleggen. Zo weten wij betrouwbare verzekeraars langdurig aan ons te binden.

Wij hebben in overleg met de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. Deze voldoet aan de eisen van artikel 15 van de Verordening beroeps- en gedragsregels 2011.

Neem contact met ons op:
+31.20.4305939
[email protected]