Netherlands

Aon  |  Professional Services
Zorg en Inkomen

Als de Coronacrisis íets heeft bewezen, is het wel de noodzaak om goed te zorgen voor de mentale en fysieke gezondheid van uw talenten. Aon biedt diverse Vitaliteits-producten aan die u helpen om het gezondheidsbeleid van uw kantoor vorm te geven en te voorkomen dat mensen langdurig uitvallen.

U wilt ervoor zorgen dat u de “War on Talent” blijft winnen, enerzijds door uw talenten de kans te geven om zich vakinhoudelijk zo goed mogelijk te ontwikkelen, anderzijds door hen vitaal te houden en hun inkomen veilig te stellen. Onderdeel van de War on Talent is dat u voor uw medewerkers en partners gezondheid en inkomenszekerheid zoveel mogelijk waarborgt.

Voor partners hebben wij op maat gemaakte arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Deze kunnen individueel, of collectief voor alle partners worden afgesloten. Voor medewerkers kunnen wij u het gehele scala aan verzekeringen bieden.

Samen met onze collega’s van “Health & Benefits” en “Retirement Solutions” kunnen we samen met u een evenwichtig pakket samenstellen voor partners en medewerkers dat zich enerzijds richt op preventie, en anderzijds op verzekeringen.

Neem contact met ons op:
+31.20.4305939
[email protected]