Netherlands
Delegated consulting

Investment Consulting

 

Aon Investment Consulting. Zeshonderd onafhankelijke adviseurs staan voor u klaar

Aon Retirement &investment heeft ruime ervaring met investment consulting voor pensioenfondsen, gesepareerde depots, stichtingen en ondernemingen. Aon Retirement &investment is onafhankelijk. Wij hebben geen banden met vermogensbeheerders, banken of verzekeraars. U kunt rekenen op objectieve adviezen die passen bij uw wensen en doelstellingen.

 

Grip op vermogensbeheerkosten
Wij zijn niet alleen deskundige investment consultants die u goed adviseren. Aon Retirement &investment kan ook praktische ondersteuning bieden. Dat doen we bijvoorbeeld bij het selecteren van vermogensbeheerders, het beoordelen van hun prestaties en het geven van second opinions over beleggingsvoorstellen. Door onze schaalgrootte kunnen wij ook goed voor u onderhandelen. Dat doen we bijvoorbeeld over de beheerkosten van vermogensbeheerders.

Mondiaal netwerk
Beleggen is meer dan ooit een internationale activiteit. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het grote aantal buitenlandse vermogensbeheerders dat in Nederland actief is. Aon Investment Consulting speelt hierop in. Ons mondiale netwerk is daarbij onze grote kracht. Wij bieden u toegang tot een internationale adviespraktijk met ruim zeshonderd professionals. Als dat voor het uitvoeren van uw opdracht nodig is, zetten wij externe deskundigen in uit ons wereldwijde netwerk. Aon Retirement &investment  adviseert wereldwijd meer dan tweeduizend institutionele opdrachtgevers over het beleggen van hun vermogen.

Tevreden klanten
Onze senior consultants zijn stuk voor stuk minimaal vijftien jaar actief op het gebied van institutioneel vermogensbeheer. Ze hebben ruime ervaring met de volgende taken:

  • Selecteren en beoordelen van vermogensbeheerders
  • Adviseren over beleggingsstrategieën en beleggingsvoorstellen
  • Adviseren over het inrichten van de portefeuille voor renteafdekking
  • Beoordelen van de uitvoering van het vermogensbeheer

Onze werkwijze kenmerkt zich door een praktische benadering en een gedegen kennis van producten van beheerders. Desgewenst ontwikkelen wij op maat beleggingsopleidingen voor u. Onze klanten geven in onderzoeken aan dat zij zeer tevreden zijn over onze aanpak.

Meer weten?
Voor informatie kunt u contact opnemen met Maarten Thomassen of Marsha van Beusekom.