Netherlands
Benefits Communication

The Benefits Solution

 

Flexibele arbeidsvoorwaarden online binnen handbereik

Flexibele arbeidsvoorwaarden aanbieden is een geweldige manier om talentvolle medewerkers aan te trekken en de juiste mensen voor uw organisatie te behouden. Als u medewerkers actief betrekt bij de keuzes die u hierin als werkgever maakt, zijn zij beter in staat deze ‘benefits’ optimaal in te vullen. Passend bij hun actuele, persoonlijke situatie en levensfase.

 

Flexibele employee benefits
Deze vorm van arbeidsvoorwaarden noemen we ‘flexibele employee benefits’: arbeidsvoorwaarden met een breed scala aan mogelijkheden waaruit medewerkers kunnen kiezen, zodat u hen optimale keuzevrijheid biedt. Daarbij kan het gaan om pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid, maar bijvoorbeeld ook om een gezondheidsinitiatieven, uitruil van vakantiedagen of het wel of niet benutten van een sportvergoeding. Het idee is: u faciliteert, de medewerker kiest zelf welke arbeidsvoorwaarden het beste bij de persoonlijke situatie past.

Online inzichtelijk
Welke combinatie van benefits u ook aanbiedt, u kunt al uw medewerkers hier online inzicht in geven via ons bekroonde platform The Benefits Solution. Dankzij deze revolutionaire technologie kunt u nu alle aspecten van uw employee benefits-pakket op één plaats samenbrengen.

The Benefits Solution
The Benefits Solution is een online platform, waarop uw medewerkers al hun keuzes op het gebied van flexibele benefits kunnen doorgeven. Eenvoudig en op één plek.

Voordelen voor uw organisatie
Medewerkers gaan met plezier aan de slag met het arbeidsvoorwaardenpakket, omdat The Benefits Solution eenvoudig en effectief is in gebruik. En belangrijker nog; het platform stimuleert medewerkers om het arbeidsvoorwaardenpakket optimaal te benutten.

Dankzij de rapportagefunctionaliteit kunt u als werkgever bijhouden hoe uw medewerkers de flexibele benefits invullen. Belangrijke informatie als u de return-on-investment wilt meten. The Benefits Solution maakt ook benchmarking mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw employee benefits-pakket vergelijken met dat van andere organisaties. Deze kennis kunt u vervolgens weer inzetten bij het vormgeven van een concurrerende arbeidsvoorwaardenpropositie.

Hoe werkt het?
The Benefits Solution is door Aon zo ontworpen dat het kan integreren met elke provider. Samen met uw leveranciers zorgen we ervoor dat hun platforms en The Benefit Solution van Aon naadloos op elkaar aansluiten. Uiteraard bepaalt u daarbij zelf welke flexibele benefits worden opgenomen. We creëren een interactief, veilig en flexibel platform. Volledig ingericht naar de huisstijl en omgeving van uw organisatie. Kortom; met The Benefits Solution van Aon kunt u rekenen op een unieke totaaloplossing.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de The Benefits Solution van Aon? Bent u benieuwd wat dit platform voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met Guillerm van der Lans. Hij helpt u graag verder.