Netherlands
Total Reward Statement

Total Reward Statement

 

Betrokken medewerkers door inzicht in arbeidsvoorwaarden

Medewerkers die weten op welke arbeidsvoorwaarden ze kunnen rekenen, waarderen hun werkgever vaak meer. Goede communicatie hierover zorgt voor meer tevreden, gemotiveerde en productieve medewerkers die betrokken zijn bij uw organisatie. Met het Total Reward Statement biedt Aon complete overzichten, afgestemd op uw individuele werknemers.

 

Wat doet u voor uw medewerkers?
Werkgevers investeren jaarlijks zo’n 20 tot 30% van de loonsom in (flexibele) arbeidsvoorwaarden. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Pensioenen;
  • Zorgverzekeringen;
  • Arbeidsongeschiktheidsregelingen;
  • Reiskosten/leaseauto;
  • Extra aankopen of verkopen van vakantiedagen;
  • Bonussen;
  • Scholing;
  • Stimulerende gezondheidsmaatregelen.

 

Wat weten uw medewerkers over uw arbeidsvoorwaarden?
U investeert in gunstige arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers. Maar wat levert dit op als uw medewerkers hier niet van op de hoogte zijn? Of als zij niet weten hoe ze deze voorwaarden optimaal kunnen benutten? Uit onderzoek van Aon blijkt dat 48% van de medewerkers een globaal beeld heeft van hun arbeidsvoorwaarden. Slechts 9% weet exact op welke voorwaarden zij kunnen rekenen. Communiceer daarom goed over uw totale arbeidsvoorwaardenpakket, dit creëert meer inzicht.

Total Reward Statement
Aon biedt het Total Reward Statement. Dit helpt u om de totale beloning van uw medewerkers effectief bij hen in beeld te krijgen, waardoor zij u als werkgever meer waarderen. Een Total Reward Statement is een compleet, helder en gepersonaliseerd overzicht voor elke individuele medewerker, waarin wij elk aspect van uw arbeidsvoorwaardenpakket meenemen.

U kunt een Total Reward Statement zowel online als in een hard copy document ontvangen. Volledig in uw eigen huisstijl of op een andere, prikkelende wijze gepresenteerd. Wij denken daarover graag met u mee. Wilt u meer weten over ons Total Reward Statement? Neem dan gerust vandaag nog contact op met Guillerm van der Lans. Hij helpt u graag verder.