Netherlands

Internationale mobiliteit

 

Oplossingen voor grensoverschrijdende risico's

De wereld van de internationale mobiliteit is continue in beweging. Werken en studeren over de grens brengen meer en veranderende risico’s met zich. Als werkgever of onderwijsinstelling is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen binnen de internationale mobiliteit. Zo kunt u ervoor zorgen dat u uw internationale medewerkers of studenten goed kunt begeleiden.

 

Over Aon international People Mobility

Gebaseerd op de diversiteit in en jaren van onderzoek inzake internationale mobiliteit, biedt Aon International People Mobility aanbevelingen aan bedrijven, non-profitorganisaties en universiteiten. De veiligheid en het welzijn van expats, zakenreizigers en internationale studenten staat hierbij centraal. We adviseren en helpen u hierbij door de verschillende risico’s rondom de mobiliteit in kaart te brengen en bemiddelen bij de verschillende oplossingen om deze risico’s af te dekken.

 

International People Mobility Survey 2024

Het wereldwijde mobiliteitslandschap evolueert voortdurend. Terwijl er nieuwe internationale werknemersprofielen ontstaan, worden andere minder populair. Nieuwe trends brengen ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe beïnvloedt dit uw organisatie?

Vul Aon's 2024 International People Survey in en ontvang een aanvullend rapport.Deelnemen 

Trendrapport over Internationale mobiliteit

Wanneer u in uw organisatie te maken heeft met het internationaal uitzenden van medewerkers of zakenreizen is het goed om uw mobiliteitsbeleid te heroverwegen. Sluit uw mobiliteitsbeleid nog aan bij de kansen en uitdagingen binnen de internationale mobiliteit van tegenwoordig. Wij helpen u om meer inzicht te krijgen in deze afwegingen en de trends en ontwikkelingen binnen de markt. Voor het 3e rij op jaar hebben wij onderzoek gaan onder werkgevers in alle sectoren. Deze inzichten delen we graag met u in ons rapport.

Download het rapport
 
[Error loading the control 'eloquadownloadform', check event log for more details]