Netherlands
International People Mobility

International People Mobility

 

Oplossingen voor grensoverschrijdende risico's

Internationale mobiliteit neemt toe. Steeds meer medewerkers reizen voor hun werkgever naar het buitenland of gaan daar tijdelijk wonen en werken. Ook grijpen meer en meer studenten hun kans om de wereld te zien. Werken en studeren over de grens brengt echter meer en andere risico’s met zich mee. Als werkgever of onderwijsinstelling heeft u een zorgplicht en aansprakelijkheid om medewerkers of studenten hierin goed te begeleiden. Hoe houdt u als betrokken en verantwoordelijke werkgever of instelling controle op uw uitzendbeleid?

 

Gebaseerd op de diversiteit in en jaren van onderzoek inzake internationale mobiliteit, biedt Aon International People Mobility aanbevelingen aan bedrijven, non-profitorganisaties en universiteiten. De veiligheid en het welzijn van expats, zakenreizigers en internationale studenten staat hierbij centraal. We adviseren en helpen u hierbij door de verschillende risico’s rondom de mobiliteit op een rij te zetten en te bemiddelen bij de verschillende oplossingen om deze risico’s af te dekken.

 

Actueel: Het belangrijkste zakenreisnieuws voor een veilige uitzending

De uitzendingen van internationale medewerkers zullen vanwege de COVID-19 pandemie anders gaan verlopen dan u voorheen gewend was. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zakenreizen.

Volg het zakenreisnieuws 

 
 

Non-gouvernementele organisaties (NGO’s)

Advisering en verzekeringsoplossingen voor NGO’s en hun werknemers

 
NGO
 

Het Aon NGO-team ondersteunt NGO’s, internationale (non-profit)organisaties en overheden bij het veilig en gedegen uitzenden van werknemers en hun gezinsleden. Wij brengen onvoorziene en ongedekte (financiële) risico’s in kaart, denken met u mee over het optimaliseren van uw veiligheids- en uitzendbeleid en dragen zorg voor een soepel administratief proces.

Lees meer  

 

Corporate

Advisering en verzekeringsoplossingen voor Zakenreizigers, Expats en Crew

 
 

Internationaal ondernemen brengt meer en andere risico’s met zich mee dan zakendoen in eigen land. Aon International People Mobility adviseert werkgevers en organisaties op alle aspecten met als doel het bieden van wereldwijde service en dekking.

Lees meer  

 

Internationale Studenten

Advisering en verzekeringsoplossingen op collectieve basis

 
 

Aon is in Nederland marktleider in studentenverzekeringen en biedt complete verzekeringspakketten (op maat) op collectieve basis. Wij bieden verzekeringen aan voor nationale en internationale onderwijsinstellingen.

Lees meer