Netherlands

Pensioenregeling

 

Begeleiding en advies voor uw pensioenregeling

We kennen als geen ander de pensioenwereld en weten ruim op tijd in te springen in trends. Aon creƫert duidelijkheid in de wirwar van de hoeveelheid pensioeninformatie: wijzigingen in wet- en regelgeving, te lage dekkingsgraden, de veranderende behoeften van werkgevers en werknemers en een stijgende pensioenleeftijd.

Actueel: De hoofdlijnen van het pensioenakkoord

Na bijna tien jaar overleg tussen sociale partners en de overheid is het zover: er ligt een principeakkoord voor vernieuwing van het pensioenstelsel in Nederland. We hebben de hoofdlijnen van het pensioenakkoord, en de gevolgen die het heeft voor werkgevers, hebben we voor u op een rij gezet.

Bekijk de hoofdlijnen 

 
 

Happy Wealthy

Brochure

Laat medewerkers op een interactieve wijze alle ins en outs van hun wealth plan ontdekken dankzij de kracht van gamification en storytelling.

Leer meer over Happy Wealthy

 
 

Pensioenakkoord – Dit betekent het voor werkgevers

Brochure

Werkgevers, werknemers en het kabinet hebben overeenstemming bereikt over het pensioenakkoord. Het akkoord vormt de kaders waarbinnen hervormingen kunnen plaatsvinden, maar er moet nog veel gebeuren voor het zover is. Wat betekent het pensioenakkoord voor u als werkgever en voor uw werknemers?

Lees wat het pensioenakkoord inhoudt

 
 

Pensioencommunicatie – Uw medewerkers voorbereid op later

Brochure

Medewerkers verwachten tijdig door hun werkgever te worden ingelicht over het pensioen, blijkt uit onderzoek. Goede pensioencommunicatie biedt voordelen voor zowel medewerkers als werkgevers. Benieuwd naar deze voordelen, en hoe u van start gaat met pensioencommunicatie?

Alles over pensioencommunicatie