Netherlands

Bekijk op uw gemak onze Webinars over de Wet toekomst pensioenen (Wtp)

 

Begin juni 2023 organiseerde Aon een aantal webinars naar aanleiding van de ontwikkelingen rond de Wet toekomst pensioenen (Wtp). Tijdens de informatiesessies hebben onze experts praktische inzichten gedeeld over de hervormingen van het pensioenstelsel en de impact hiervan op werkgevers en werknemers. Daarnaast hebben we gedurende de interactieve sessies ook veel goede vragen van de kijkers kunnen beantwoorden.

In de optiek van Aon zijn wijzigingen in ons pensioenstelsel hard nodig om ervoor te zorgen dat we in Nederland ook in de toekomst een van de beste pensioenstelsels ter wereld hebben. Dit is bovendien het moment om de arbeidsvoorwaarden te herijken. De nieuwe pensioenregeling kan heel gericht worden ingezet voor het financieel welzijn van werknemers. Belangrijk, want daarmee vergroot u de betrokkenheid, vitaliteit en veerkracht van uw medewerkers.

Via de onderstaande buttons kunt u de webinars op uw gemak terugkijken. Als u daarna nog vragen heeft of direct een gesprek wilt met een van onze specialisten dan kunt u altijd contact met ons opnemen