Netherlands

Pensioen & Financieel Management

 

Begeleiding en advies voor al uw pensioenvraagstukken

We kennen als geen ander de pensioenwereld en weten ruim op tijd in te springen in trends. Aon creëert duidelijkheid in de wirwar van de hoeveelheid pensioeninformatie: wijzigingen in wet- en regelgeving, te lage dekkingsgraden, de veranderende behoeften van werkgevers en werknemers en een stijgende pensioenleeftijd.

 
  • risicomanagement en investment consultancy in te zetten;
  • innovatieve en unieke producten te ontwikkelen;
  • onderhandelingen te voeren;
  • het geven van cursussen, workshops en trainingen.

Aon helpt u gericht in de behandeling van pensioenen, certificeringen, beleggen en pensioenadministratie. Wij herkennen daarbij drie doelgroepen in de markt die wij hieronder kort toelichten. Voor aanvullende informatie gaat u naar de vervolgpagina.

 

 
 

Werkgevers

 

Een belangrijk onderdeel van het arbeidvoorwaardenpakket is een passende pensioenregeling. Wij adviseren u over het ontwerp, de inhoud, de financiering en de uitvoering van employee benefits en pensioenen.

Lees meer  

 
 

Pensioenfondsen

 

Wijzigingen in wet- en regelgeving, te lage dekkingsgraden, de veranderende behoeften van werkgevers en werknemers en een stijgende pensioenleeftijd. Hoe houdt u overzicht en herkent en beheerst u de risico’s?

Lees meer 

 
 

Ondernemingsraden

 

De pensioenproblematiek wordt alsmaar groter en vaak ontbreekt expliciete kennis bij de ondernemingsraden. Wij helpen u bij de aanpassing van de pensioenregeling of wijziging van de uitvoerder en verzorgen ondersteuning bij harmonisatie van de pensioenregelingen.

Lees meer