Netherlands
Pensioen & financieel management

Werkgevers: van mkb’ers tot grote ondernemingen

 

Financiering en uitvoering van pensioenen

Een belangrijk onderdeel van het arbeidvoorwaardenpakket is een goede pensioenregeling die aansluit bij de behoefte van de medewerker en in lijn is met de strategie van de onderneming. Aon adviseert ondernemingen (van mkb’ers tot grote ondernemingen) en heeft een unieke en zeer volledige methodiek ontwikkeld, waardoor we kunnen garanderen dat u een optimaal passend advies ontvangt.

 
Global Pension Risk Survey

Alleen al in Nederland kunt u kiezen uit tientallen pensioenuitvoerders. Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt voor een bepaald type pensioenregeling, wilt u deze laten uitvoeren door een pensioenuitvoerder die het beste aansluit bij uw wensen. Aon heeft (op wereldwijd niveau) een beproefd model ontwikkeld om op basis van uw wensen en de gezamenlijke geformuleerde uitgangspunten de scherpst mogelijk prijs tegen de best mogelijke voorwaarden te bedingen: World Class Broking.

Lees meer 

Aon geeft u richtlijnen en handvatten waarmee u over uw arbeidsvoorwaarden, en in het bijzonder pensioen, kunt communiceren en hoe u uzelf als werkgever kunt positioneren. Wij helpen u bij het organiseren van pensioenvoorlichtingsbijeenkomsten, pensioeninzicht-gesprekken en gesprekken direct voorafgaand aan de pensioendatum. Zo geeft u uw medewerkers inzicht in hun mogelijkheden en ondersteunt u hen bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer 

Er verandert veel voor de directeur-grootaandeelhouder (dga). Zo komt er een eind aan het pensioen in eigen beheer (PEB) en de pensioenregeling voor de dga. Aon adviseert u over de implicaties van het wetsvoorstel en helpt u bij het maken van een weloverwogen pensioenkeuze.

Lees meer