Netherlands

Download de klantbrochure

 

Uw ondernemingsvisie, uw doelstelling, uw wensen en uw overtuigingen vormen het uitgangspunt van onze denk- en werkwijze. Uw business goed begrijpen en de exposures die daarmee gepaard gaan, vormen hierbij het startpunt. Vanuit ons specialisme doen wij alles om u te ondersteunen bij uw vraagstukken op het gebied van Risk & People. Dat kunnen wij dankzij onze jarenlange expertise, onze ongeëvenaarde inzichten op basis van data, onze knowhow, ons wereldwijde kennisnetwerk, maar bovenal dankzij de mentaliteit van onze medewerkers. Een mentaliteit die wordt gekenmerkt door een proactieve instelling, gedrevenheid, teamspirit, oprechte betrokkenheid en het streven naar een duurzame relatie.

Om dit te blijven waarmaken, voeren wij veel gesprekken met klanten uit uw en andere branches en luisteren wij goed naar de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cyberrisico’s, pensioenvraagstukken, geopolitiek en terrorisme. Of de maximaal twaalf jaar durende verantwoordelijkheid voor de financiële gevolgen van zieke (ex-)werknemers.

Naast het luisteren naar onze klanten doen wij wereldwijd veel onderzoek naar trends op het gebied van Risk, Retirement & Health. Dat doen we op basis van onze risicodata en in samenwerking met gerenommeerde onderzoeksinstituten. Meer dan ooit zijn we als wereldwijde risicoadviseur en verzekeringsmakelaar in staat om de laatste trends en mogelijke oplossingen snel met elkaar, én onze relaties, te delen. Zo worden met behulp van data & analyse oplossingen gezocht. Denk bijvoorbeeld aan de verzekeringsmarkten, maar ook aan minder traditionele oplossingen zoals de kapitaalmarkten.

We letten er scherp op dat onze oplossingen bijdragen aan de vermindering van volatiliteit voor uw business en aan verbetering van het bedrijfsresultaat.

In deze brochure vertellen wij u meer over de laatste wereldwijde trends op het gebied van Risk, Retirement & Health. Daarnaast geven wij u, middels een aantal klantcases, inzicht in oplossingen die wij voor onze klanten ontwikkeld en toegepast hebben. Boeiende cases waarmee onze collega’s laten zien hoe wij klanten kunnen helpen beter voorbereid te zijn op het managen van risico’s.

Download de klantbrochure