Netherlands

Crisismanagement in de bouw

 

Voorbereiding zorgt voor goede beslissingen op het juiste moment

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom krijgt u met investeren in preventie vaak het meeste waar voor uw geld. Maar wat doet u als het toch verkeerd gaat? Dan maken snelle, goede beslissingen het verschil. Om op die momenten de juiste beslissingen te nemen en adequaat te handelen, is het belangrijk vooraf goed na te denken over crisis, cybercrime en calamiteiten.

 

Crisismanagement

Een pandemie, cybercriminaliteit, grondstoffentekorten, reputatieschade; allemaal mogelijke oorzaken voor een crisis binnen uw bouwbedrijf. U kunt niet voorspellen wat er gebeurt en wanneer, maar u kunt zich er wel zo goed mogelijk op voorbereiden. Met een actief beleid voor crisismanagement maakt u uw organisatie weerbaar en komt u beter en sneller uit de crisis.

Meer over crisismanagement
 
 

Cybercrisismanagement

De kans op een cybercrisis is reëel voor iedere organisatie, dus ook voor bouwbedrijven. Het gaat er niet om of u denkt interessante gegevens te bezitten, Hackers schieten met hagel en daar kunt u flinke hinder van ondervinden, of zelfs grote schade door opleven. Bijvoorbeeld wanneer uw systemen worden gehackt of bedrijfsgevoelige gegevens op straat komen te liggen. Met cybercrisismanagement zorgt u dat u vooraf, maar ook tijdens een incident de juiste beslissingen neemt en veel schade voorkomt of beperkt.

Lees alles over cybercrisismanagement
 
 

Calamiteitendekking

Ondanks alle veiligheidsmaatregelen gaat het soms toch mis; een calamiteit komt altijd onverwachts en brengt grote onzekerheden met zich mee. Een explosie, instorting, brand, ongeval of plotselinge milieuvervuiling in de omgeving van de bouwplaats heeft grote invloed op de bedrijfscontinuïteit en de bedrijfsvoering. Bovendien leidt het vaak tot regionale of nationale media-aandacht, met mogelijke gevolgen voor het bedrijfsimago. Voor dit soort omstandigheden is de calamiteitendekking ontwikkeld.

Naar de calamiteitendekking
 
 

Samenwerking Bouwend Nederland

Brochure
 

Aon werkt al tientallen jaren samen met Bouwend Nederland, dé ondernemersorganisatie binnen de bouw- en infrasector. Samen met de Bouwend Nederland Verzekeringscommissie ontwikkelen wij verzekeringsoplossingen die zijn toegespitst op uw risico’s en onderscheidend zijn in de markt. Leden van Bouwend Nederland profiteren van extra voordeel op deze producten via www.bouwendnederlandverzekeringen.nl.

Profiteer als lid van Bouwend Nederland van de extra voordelen

 
 

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over crisismanagement? Onze gespecialiseerde bouwadviseurs helpen u graag. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.


Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.