Netherlands

Vitale en gemotiveerde werknemers in de zorg

 

Meld u nu aan voor het congres op 24 mei

Uit de voorspellingen blijkt dat de personeelstekorten in ziekenhuizen, zorgcentra en thuiszorg de komende jaren nog meer zullen toenemen. De toenemende vergrijzing en de groeiende vraag naar zorg dwingen ons om in de toekomst moeilijke keuzes te maken. Kunnen we alle zorg straks nog bieden of laten we de zorgkwaliteit in gevaar komen? Om de continuïteit van goede zorg te waarborgen, is het onze maatschappelijke plicht om hiervoor een oplossing te zoeken.


Veerkracht van medewerkers vergroten

Zorginstellingen hebben op dit moment te maken met hoge verzuimpercentages en hebben grote moeite om nieuwe mensen aan zich te binden. Het is daarom essentieel om uw huidige personeel vitaal en gemotiveerd te houden. Maar de steeds veranderende omstandigheden vragen veel van hen. Hebben uw medewerkers nog voldoende veerkracht? En welke invloed heeft u om die veerkracht te vergroten?

Congres ‘Vitale en veerkrachtige medewerkers’

Daarover gaan we het hebben op het congres ‘Vitale en veerkrachtige medewerkers’ op 24 mei in Hilversum. Tijdens dit event krijgt u handvatten die nodig zijn om de vitaliteit en veerkracht van uw medewerkers te verbeteren. Belangrijke thema’s die aan bod komen zijn leiderschap in veranderende tijden, goed werkgeverschap, veerkrachtige medewerkers, diversiteit en inclusie, flexibele arbeidsvoorwaarden en verzuimpreventie.

Bent u er ook bij?

Wilt u uw organisatie ook wendbaar maken voor de toekomst? Investeer dan in veerkrachtige medewerkers. Wilt u weten hoe? Meld u dan nu aan voor het congres.

 

Nu alvast weten hoe veerkrachtig uw medewerkers zijn? Met de veerkrachtmeter toetst u de veerkracht van uw organisatie en medewerkers aan de 10 factoren van veerkracht van de World Health Organization (WHO).