Netherlands

Veerkrachtige medewerkers zijn essentieel voor uw onderwijsorganisatie

 

Investeren in de gezondheid en veerkracht van uw personeel loont

Door te focussen op de vitaliteit en het welzijn van uw medewerkers, investeert u in de weerbaarheid van uw onderwijsorganisatie. Wanneer u nét dat stapje verdergaat, ervaren uw medewerkers meer werkgeluk, zijn zij loyaler aan uw organisatie en presteren zij beter. Investeren in de gezondheid en veerkracht van uw personeel loont.

Veerkracht zit hem niet alleen in lichamelijke kracht, maar ook in financiële fitheid. Geldzorgen – voor nu en de toekomst – zorgen namelijk voor stress en beperken de veerkracht van medewerkers. Als organisatie kunt u hier veel in betekenen door in te zetten op duurzame inzetbaarheid en te zorgen voor sociale zekerheid en een goed pensioen. Op deze manier wordt en blijft u een aantrekkelijke werkgever voor uw medewerkers.

 

Ziekteverzuim, mentale gezondheid en veerkracht in het onderwijs


In onze speciale whitepaper ‘Veerkracht in het onderwijs’ leest u meer over de invloed van een geïntegreerd vitaliteitsbeleid op uw verzuimaanpak. We gaan daarbij tevens verder in op het effect van financiële zekerheid op de vitaliteit van uw medewerkers. De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Ziekteverzuim en mentale gezondheid in het onderwijs
  • Vitaliteit als katalysator
  • De 5 factoren van veerkracht
  • Financiële vitaliteit: hoe pak je dit aan?
  • Inkomenszekerheid voor uw medewerkers
Vraag hier uw whitepaper Veerkracht in het onderwijs aan
 
 

Neem contact op

Heeft u een vraag over vitaliteit en veerkracht? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Ons gespecialiseerde team helpt u graag met praktisch advies voor uw onderwijsinstelling.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.