Netherlands

Cyberveiligheid: van kleine tot internationale organisatie

 

Cybercrime wordt steeds volwassener, maar groeit uw cyberrisicomanagement mee?

Cybercrime raakt allang niet meer alleen hele grote organisaties. Dit besef is in 2018 definitief doorgedrongen bij veel midden- en kleinbedrijven. Het cyberrisico vormt ook voor hen een serieuze bedreiging en cybercriminaliteit wordt steeds ‘volwassener’. Met het groeiende Internet of Things, identiteitsfraude, DDos-aanvallen, botnets, ransomware die op back-ups zijn gericht en steeds complexere regelgeving, moet uw cyberrisicomanagement bijblijven. En eigenlijk voorblijven.

 

Aon’s cyberteam - Wie gaan voor u aan de slag?

U wilt de bedrijfscontinuïteit en de informatie van uw organisatie beschermen. Maar wat er moet gebeuren om deze doelen te bereiken, verandert even snel als de dreigingen. Ons cyberteam verandert mee en loopt altijd een stap voor op de laatste ontwikkelingen. Wij analyseren, beheersen en verzekeren uw cyberrisico. Organisatiebreed en blijvend. Graag stellen wij ons even voor.

 

Cybervoorspellingen – De ontwikkeling van cyber in 2018

Brochure

Om u te helpen de nieuwste tactieken van cybercriminelen een stap voor te zijn, doen onze cyberspecialisten elk jaar in januari een voorspelling voor dat jaar. Nu kijken we terug. Wat is er gebeurd in die tien maanden? Wat hebben we goed voorspeld en wat niet? En wat zijn, met de nieuwe inzichten, onze aanbevelingen?

Download het document

 
 

Webinar 'Een cyberveilige organisatie – Gratis aanmelden en vragen indienen'

U wilt een cyberveilige organisatie, maar weet niet waar te beginnen. Zijn mijn systemen wel veilig? Is een cyberverzekering echt nodig? Ik heb geen spannende data, dus waarom zouden ze mij hacken? Hoeveel kost het als ik slachtoffer word van ransomware? Hoe bescherm ik mijn organisatie?

Tijdens het webinar ‘Een cyberveilige organisatie’ op dinsdag 18 december behandelen wij in 30 minuten zoveel mogelijk vragen die vooraf zijn ingediend. Daarnaast deelt onze cyberspecialist een aantal andere inzichten die u net die voorsprong op cybercriminelen kan geven.

Meld u gratis aan voor het webinar