Netherlands
 

Besparen op uw werkgeverslasten

 
Het wemelt in Nederland van de premiekortingen, subsidieregelingen en loonkostenvoordelen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Aon ondersteunt en adviseert u graag. Ook nemen we de toepassing van de regelingen voor u uit handen.
Maakt u optimaal gebruik van alle sociale regelingen?
Omschrijf het thema. Waarom dit onderwerp? Wat heeft de klant eraan? Wat wil de klant bereiken? Wat zijn voordelen die wij bieden of de uitdagingen die wij aangaan?

Onderzoek of u meer voordeel kunt behalen
Voor werkgevers onderzoekt Aon alle sociale regelingen voor werknemers. Met onze deskundigheid en ervaring rondom de toepassing van deze regelingen nemen wij u veel (uitzoek)werk uit handen. We beginnen met een analyse van de op dit moment toegepaste regelingen. We kijken vervolgens naar nieuwe mogelijkheden om regelingen toe te passen die u niet of onvolledig gebruikt.

Wat doen wij voor u?
Om ervoor te zorgen dat u volledig gebruikmaakt van de beschikbare regelingen voeren wij de volgende diensten uit:
Wat levert het u op?
Via een digitaal portaal krijgt u direct inzage in de door ons uitgevoerde werkzaamheden. U ziet dus direct wat het resultaat is. Zelf hoeft u alleen de misgelopen voordelen op te halen bij het UWV, de Belastingdienst of de verantwoordelijke gemeente.