Netherlands

Coronavirus

 

Actuele informatie over organisatierisico’s naar aanleiding van de coronacrisis

In het afgelopen jaar heeft het coronavirus een bepalende rol gespeeld. Elke branche is met deze crisis in aanraking gekomen, met gevolgen voor vele organisaties, bedrijven en ondernemers. Op deze pagina’s delen onze adviseurs, ieder met een eigen specialisatie, hun inzichten naar aanleiding van actuele ontwikkelingen. Of dat nu gaat over de invloed hiervan op uw bedrijfscontinuïteit, de vitaliteit van uw personeel, de veiligheid van uw panden, de terugkeer naar kantoor of de weg naar een ‘beter normaal’. Deze informatie helpt u om nu, maar ook straks, de juiste stappen te zetten voor uw organisatie.

Gevolgen van het coronavirus voor uw personeel

Veel bedrijven en hun medewerkers hebben nu vragen over salarissen, pensioen, kinderopvang en medische kosten in het buitenland. Onze risicoadviseurs weten wat er speelt.

Kies een thema waar u meer over wilt weten:

Gevolgen van corona voor uw bedrijfsvoering: waar op te letten?

Er spelen veel vragen over crisismanagement, risicomanagement, bedrijfscontinuïteit en veiligheid. Onze specialisten delen daarom hun inzichten met u in de vorm van denkkaders, stappenplannen en andere tools.

Kies een thema waar u meer over wilt weten:

Vragen over verzekeringen tijdens de coronapandemie

Verzekeringsexperts beantwoorden uw vragen over verzekeringen in relatie tot de coronapandemie. De thema’s: aansprakelijkheid, zorg, bedrijfsschade, reizen, verzuim, bouw, ongevallen en de gezondheidszorg.

Kies een thema waar u meer over wilt weten:

 
 
Gratis webinar - Geleidelijke opstart
Om u te helpen werken aan een voorspoedig herstel organiseerden onze BCM experts een interactief webinar.

Bekijk webinar