Netherlands

Corona: veiligheid, gezondheid en welzijn van medewerkers

 

Een veilige werkomgeving voor uw personeel tijdens de coronacrisis

Zorgen voor de veiligheid, gezondheid en welzijn van medewerkers kan een uitdaging zijn tijdens de uitbraak van het coronavirus. Zeker omdat het bedrijfsbeleid voor zakenreizen, veiligheidsprocedures en protocollen op de werkplek blijft evolueren. Arbeidsnomen veranderen en thuiswerken is de nieuwe standaard. In deze tijden is het extra belangrijk dat u zorgt voor een veilige (thuis)werkomgeving. Op deze pagina vindt u tips die daarbij helpen.

Hoe zorg ik voor veiligheid, gezondheid en welzijn van medewerkers tijdens de coronacrisis?

Uw focus ligt in deze tijd waarschijnlijk op uw medewerkers. U wilt uw medewerkers graag ondersteunen op emotioneel, fysiek, sociaal, financieel en praktisch gebied. In ons document met vitaliteitsadviezen krijgt u antwoord op vragen als: ‘Hoe kunnen medewerkers ook thuis gezond pauzegedrag hanteren?’. En: ‘Hoe kan ik voorkomen dat mijn personeel zich eenzaam voelt in de nieuwe (thuis)werkomgeving?’.

Onze vitaliteitsadviezen bieden u inzicht en concrete aanbevelingen om medewerkers te ondersteunen op de volgende gebieden:

  • Emotioneel
  • Fysiek
  • Sociaal
  • Financieel
  • Werkmethoden
 

Breng de tips in de praktijk

In dit artikel geven we enkele praktische suggesties die u kunt gebruiken als aanvulling op uw bestaande beleid voor een veilige werkomgeving. Ze kunnen door uw medewerkers worden toegepast om voor hun eigen veiligheid, gezondheid en welzijn te zorgen.

Met onze eigen dienstverlening en een samenwerking met diverse specialisten, kan Aon u helpen om de suggesties uit dit artikel in de praktijk te brengen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.