Netherlands

Het coronavirus en veerkracht op de werkvloer

 
 

Half maart 2020 zette het coronavirus de wereld op zijn kop. Organisaties en bedrijven hadden van de ene op de andere dag nieuwe prioriteiten, om de verspreiding van het virus te beperken. Sindsdien veranderen de situatie en bijbehorende maatregelen continu en wordt van mensen en organisaties gevraagd zich flexibel op te stellen, zodat we met elkaar goed uit deze crisis komen. Dat vraagt om veerkracht. Maar hoe zorgt u voor vitale en weerbare medewerkers? U leest er alles over in ons rapport.

Lees verder

 

Duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers tijdens en na de pandemie

Vitaliteit op de (digitale) werkvloer; door de uitbraak van het coronavirus is het voor veel organisaties meer een thema dan ooit tevoren. Misschien vraagt u zich af hoe u in deze tijd het werkgeluk van uw medewerkers kunt verhogen. Of hoe u (op afstand) voor een veilige en gezonde werkplek kunt zorgen. De experts van Aon geven u tips en advies.

Lees verder

 

Vitaliteit en weerbaarheid: online-toolkit vitale medewerkers

In deze tijd van thuiswerken vragen we veel van onze mensen. Onder andere door het thuiswerken is het lang niet voor iedereen makkelijk om de balans tussen werk en privé goed te bewaren. Dus is het, juist in deze tijd, belangrijk dat u als werkgever oog hebt voor de (mentale) gezondheid van uw medewerkers en hier een actieve rol in speelt.

Met de online-toolkit die Aon heeft ontwikkeld, ondersteunt u de vitaliteit van uw medewerkers en helpt u hen weerbaar(der) te zijn tegen de mogelijke gevolgen van het langdurig thuiswerken. In dit document leest u meer over de achtergrond en mogelijkheden van deze toolkit.

Lees verder

 

Wilt u een persoonlijk advies over vitaliteit op de werkvloer?

Neem contact op met onze manager health solutions.