Aon FitClub

Blogs

De Zevenheuvelenloop een groot succes

geplaatst op : 27 november 2019

Op zondag 17 november vond de Zevenheuvelenloop in Nijmegen plaats. Tijdens het laatste event van de AonFitClub van dit jaar waren zo’n 150 AonFitClub-leden aanwezig.

Lees verder ›

Aon City Run en Eindhoven Marathon 2019

geplaatst op : 17 oktober 2019

Op zondag 13 oktober vond de Eindhoven Marathon plaats. Ruim 50 AonFitClub-leden, hebben op deze prachtige zonnige dag mooie prestaties neergezet tijdens de Aon City Run van 5 km, 10 km en de halve marathon.

Lees verder ›

Bredase Singelloop 2019

geplaatst op : 8 oktober 2019

Op zondag 6 oktober vond de Bredase Singelloop plaats. Ruim 50 AonFitClub-leden, hebben het natte weer getrotseerd en een mooie prestaties neergezet op de 5 km, 10 km en de halve marathon.

Lees verder ›

Dam tot Dam events 2019

geplaatst op : 25 september 2019

Op zaterdag 21 en zondag 22 september is officieel de 2e helft van de AonFitClub in 2019 van start gegaan. Met ruim 180 AonFitClub-leden, actief in het wandelen, fietsen of hardlopen kijken wij terug op een geslaagd en zonnig weekend.

Lees verder ›

AonFitClub in het Zuiden bij Limburgs Mooiste

geplaatst op : 3 juli 2019

Op zaterdag 15 juni was de AonFitClub aanwezig bij Limburgs Mooiste. Met de AonFitClub-lounge gevestigd op het Burgemeester Van Grunsvenplein kijken we terug op een geslaagde dag.

Lees verder ›

AonFitClub in het Noorden bij Loop Leeuwarden

geplaatst op : 20 mei 2019

Op zondag 19 mei was de AonFitClub voor de 1e keer aanwezig bij Loop Leeuwarden. Met de AonFitClub-lounge midden in het centrum en op loopafstand van de start- en finish kijken we terug op een geslaagde dag.

Lees verder ›

Amstel Gold Race 2019

geplaatst op : 23 april 2019

Op zaterdag 20 april waren we met de AonFitClub aanwezig bij dé wielerklassieker van het jaar: de Amstel Gold Race. Met 100 AonFitClub-leden stonden we aan de start van dit 2e fiets event van het jaar.

Lees verder ›

De AonFitClub bij de Rotterdam Marathon

geplaatst op : 09 april 2019

Op zondag 7 april waren we met de AonFitClub actief op loopafstand van het hoofdkantoor van Aon: de Rotterdam Marathon. Met prachtig weer ontvingen we onze lopers in de AonFitClub-lounge in de oude haven van Rotterdam, waarna zij vervolgens van start gingen op de kwart marathon en hele marathon.

Lees verder ›

Het 1e AonFitClub-weekend van 2019

geplaatst op : 03 april 2019

In het weekend van 30 en 31 maart 2019 vonden de eerste AonFitClub-events van 2019 plaats. Met ruim 100 zakelijke relaties waren we actief in alle sporten van de AonFitClub: fietsen, wandelen én hardlopen. Voor en na het sporten konden de deelnemers relaxen in de AonFitClub-lounge vanaf het strand in Zandvoort. Een bijzondere locatie voor de aftrap van 2019!

Lees verder ›

Bekijk de aftermovie van het 1e AonFitClub-event

geplaatst op : 03 oktober 2018

In het weekend van 22 en 23 september was het tijd voor het eerste AonFitClub evenement. Bekijk hier de aftermovie.

Lees verder ›

Koen Arntz: ‘’Het eerste AonFitClub evenement: een stuk roder!’’

geplaatst op : 26 september 2018

Dit weekend was het tijd voor het eerste AonFitClub evenement. En het was een ‘spetterende’ start! Tijdens dit kletsnatte van Dam-tot-Damweekend werd er gewandeld, gefietst en gerend. En weer of geen weer, de meeste sportievelingen kwamen met een blij en voldaan gevoel de finish over. Koen Arntz, financieel accountant bij Nederma BV, deed mee met de 105 kilometer fietsclassic. Hij vertelt hoe hij dit eerste evenement van de AonFitClub heeft ervaren.

Lees verder ›

MeeùsFitClub is vanaf nu AonFitClub!

geplaatst op : 4 september 2018

MeeùsFitClub is vanaf nu AonFitClub! Samen met jou blijven we het hele jaar door aanwezig bij grote landelijke wieler-, hardloop- en wandelevenementen.

Lees verder ›

Erben Wennemars: "Het is gewoon elke keer een feestje!"

geplaatst op : 19 juli 2018

Onze ambassadeur Erben Wennemars, schaatskampioen én ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, weet onze sporters op de MeeùsFitClub evenementen altijd te enthousiasmeren. Na zijn speech gaan de hardlopers of fietsers met een nieuwe dosis motivatie en doorzettingsvermogen naar de start. En natuurlijk rent of fietst Erben zelf ook lekker mee. Nu de evenementen van het eerste half jaar erop zitten, blikken we samen met Erben terug op de mooie sportieve momenten die we hebben gehad. Ook blikken we alvast vooruit naar de evenementen van het komende half jaar.

Lees verder ›

"Met een uitgezette route kom je op de mooiste plekjes"

geplaatst op : 30 mei 2018

In het weekend van 25-27 mei bestormden 15.000 wielrenners de glooiende heuvels van Limburgs Mooiste. De hoge temperaturen zorgden ervoor dat de renners een mooie, maar ook zware tocht voor de wielen hadden. Geert Steenmeijer, relatie van Barend van der Wall (managing director AON) reed samen met de MeeùsFitClub het 127 kilometer traject mee. Geert vertelde ons wat hij zo mooi vindt aan wielrennen én hoe hij Limburgs Mooiste heeft ervaren.

Lees verder ›

Hardloper Maud Hooijdonk over de Bredase Singelloop

geplaatst op : 4 oktober 2017

Afgelopen zondag vond één van de gezelligste hardloopevenementen in Nederland plaats: de Bredase Singelloop. Ook dit jaar viel het enorme aantal toeschouwers langs de kant op, voor veel hardlopers een goede motivatie om net een tandje extra bij te zetten. Maud Hooijdonk, zelfstandig tandarts, liep de 5 kilometer mee met de MeeùsFitClub en vertelt hoe ze het heeft ervaren.

Lees verder ›

Contact

 

Heb je een vraag over de AonFitClub? Stuur ons dan een e-mail naar aonfitclub@houseofsports.nl of bel ons op 06 34 82 21 64. Wij helpen je graag verder.

Lid worden

Ben je een zakelijke relatie van Aon en wil je meedoen met een sportevenement? Als Aon Fit Club-lid kun je je gratis inschrijven. Welkom bij de club!

Schrijf je in
Facebook Twitter
Instagram LinkedIn