Aon FitClub

Over AonFitClub

Houd je van wandelen, fiets je graag of wil je deelnemen aan een hardloopwedstrijd? De AonFitClub is speciaal voor de zakelijke relaties van Aon en bied je de mogelijkheid om deel te nemen aan landelijke sportevenementen. Als lid geniet je van een volledig verzorgd sportief arrangement, inclusief gratis deelname aan events, ontvangst in de AonFitClub-lounge, parkeermogelijkheden en een culinair programma. We zorgen dat jouw startnummer voor je klaarligt en je ontvangt het officiële AonFitClub-shirt. Een massage na afloop mag natuurlijk niet ontbreken. In een relaxte sfeer kom je weer op adem.

Aon helpt je verder in een gezonde levensstijl

De AonFitClub is onderdeel van Aon, de toonaangevend risico- en verzekeringsadviseur. Met de AonFitClub dragen wij bij aan de gezonde levensstijl van onze zakelijke relaties. Houd je van bewegen en word je graag sportief uitgedaagd? Meld je dan gratis aan voor de AonFitClub. We houden je dan op de hoogte van het laatste sportieve nieuws en de evenementen waarbij we aanwezig zijn.

Contact

 

Heb je een vraag over de AonFitClub? Stuur ons dan een e-mail naar aonfitclub@houseofsports.nl of bel ons op 020 496 91 76 (doordeweeks) of 06 16 65 19 13 (weekend). Wij helpen je graag verder.

Word lid

Gratis lid worden en gratis meedoen aan sportevenementen? Dat kan, als zakelijke relatie van Aon. Join the club!

Meld je aan bij de AonFitClub
Facebook Twitter
Instagram LinkedIn