Netherlands

Baseer cyberrisicomanagement op harde cijfers

 

Inzicht in mogelijke impact van risico’s met de Cyber Impact Analyse

De circulaire aanpak van cyberrisico’s kent 4 stappen: assessment; kwantificeren; verzekeren en incident response readiness. Uw rol als risicomanager is vooral groot bij het eerste onderdeel; assessment. U analyseert (cyber)risico’s en bepaalt wat de eventuele impact van een incident is op uw organisatie.

Breng de mogelijke impact vooraf in kaart
Om te kunnen bepalen of uw huidige beheersmaatregelen (op termijn) opgewassen zijn tegen de (cyber)dreigingen, is het nodig de impact te bepalen van mogelijke incidenten. Door deze impact te kwantificeren, stelt u de organisatie in staat onderbouwde beslissingen te nemen over welke maatregelen u wilt en kunt nemen.

 

Cyber Impact Analyse
Om de mogelijke impact van cyberincidenten op uw organisatie vast te stellen, heeft Aon de Cyber Impact Analyse ontwikkeld. Dit is een unieke methode waarmee u op een efficiënte manier inzicht creëert in uw cyberrisico’s, afhankelijkheden identificeert en de (financiële) gevolgen kwantificeert.

Wilt u meer weten over de Cyber Impact Analyse? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij sturen u dan direct de informatie toe.

 

Vragen?
Heeft u vragen over cyberrisico’s en hoe u hier als risicomanager mee aan de slag kunt? Laat het ons weten. De cyberspecialisten van Aon helpen u graag verder met advies op maat in elke fase van de aanpak van cyberrisico’s.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.