Netherlands

Cyberrisicomanagement

 

Focus op interne processen en afspraken

Cyberrisicomanagement is meer dan het reduceren van de kans op cyberrisico’s door beveiligingsmaatregelen. Het draait vooral om focus op interne bedrijfsprocessen en afspraken op het gebied van cyberveiligheid. Wij helpen u bij het beheersbaar maken van cyberrisico’s en cybercriminaliteit voor uw organisatie

Cyberweerbaarheid van uw organisatie

Cyberweerbaarheid staat bij organisaties hoog op de agenda. Ze zien de noodzaak van goed cyberrisicomanagement en zijn bereid tijd en geld te investeren om hun organisatie weerbaar te maken. Dit wordt mede versterkt door het alsmaar toenemende aantal cyberincidenten.

Hoe maak ik mijn organisatie cyberweerbaar?

 
 

Hoe cybervolwassen is uw organisatie?

Iedere organisatie heeft te maken met de dreiging van een cyberaanval. De weerbaarheid tegen cyberrisico’s verhogen, begint met het inzicht waar uw organisatie nu staat. Met behulp van CyQu (Cyber Quotient Evaluation) krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de cybervolwassenheid van uw organisatie. Uw persoonlijke rapportage geeft u een gedetailleerd inzicht in uw verbetermogelijkheden, quick wins, en uw prestaties ten opzichte van vergelijkbare bedrijven.

Lees meer

 
 

Cyberrisico’s onder controle

Goed cyberrisicomanagement leidt er toe dat organisaties de cyberrisico’s volledig inzichtelijk en onder controle hebben. Hierdoor weten organisaties hoe zij moeten handelen als er zich een incident voordoet. Wij ondersteunen directies in de verschillende fases om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast blijven we de resultaten monitoren en reageren we op nieuwe cyberontwikkelingen.

Bekijk stappenplan

 


Webinar – Een cyberveilige organisatie

 

In het webinar ‘Een cyberveilige organisatie’ geven twee cyberspecialisten van Aon u inzicht in de laatste ontwikkelingen en tips op het gebied van cyber security. Heeft u dit webinar gemist? Geen probleem, u kunt het webinar terugkijken.

Bekijk webinar