Netherlands
Binnenvaartverzekering

Zekerheid voor de binnenvaart

Van averij aan uw eigen schip tot schade aan derden; als binnenvaartondernemer kent u uw bedrijfsrisico's maar al te goed. Wanneer het u overkomt, stelt het u onverwacht voor hoge kosten. Tenzij u zich goed verzekert. Aon is met meer dan 300 jaar ervaring een onafhankelijke, deskundige en betrouwbare partner voor de binnenvaart. Met een optimale dekking van uw schaderisico's kunt u verantwoord uw onderneming blijven leiden. Vandaag en in de toekomst.

Risico's worden beheersbaar

Schade aan uw schip of aan de voortstuwingsinstallatie, waterverontreiniging, een juridisch geschil, net als iedereen hoopt ook u dat die gebeurtenissen aan u voorbij zullen gaan, maar toch kan het zomaar gebeuren. Met een binnenvaartverzekering van Aon kunt u zich indekken tegen de meeste financiële gevolgen. Honderden schippers en tientallen rederijen gingen u al voor.

Kennis en ervaring

Met een historie van meer dan 300 jaar is Aon dan ook één van de oudste onafhankelijke intermediairs voor verzekeringen in de maritieme sector. Deskundigheid en betrouwbaarheid kenmerken vandaag de dag nog altijd de dienstverlening van Aon.

Persoonlijk en onafhankelijk

Uw Aon-adviseur brengt samen met u de risico's in kaart om die vervolgens, waar nodig en gewenst, af te dekken met een op maat gesneden verzekering. Aon garandeert u 24 uur per dag schadeservice. Zo bent u zeker van een snelle en deskundige afhandeling van schade.

Werkwijze

Aon is een tussenpersoon en treedt namens u in contact met verzekeraars. Omdat Aon niet is gebonden aan een verzekeringsmaatschappij, is een onafhankelijk advies gewaarborgd. Een adviseur van Aon komt persoonlijk langs voor een advies. Een persoonlijke relatie is immers essentieel om u van het beste advies te kunnen voorzien.

Contact

Deel deze pagina

Volg Aon Nederland