Netherlands

Poliskenmerken

De Aon VvE-pakketpolis bestaat uit verzekeringen die u geheel naar keuze kunt samenstellen. Het is een complete oplossing waarmee u de financiële risico’s van uw VvE reduceert. De polis bestaat uit de volgende verzekeringen (waaruit u een keuze kunt maken):
 
 • De uitgebreide gebouwenverzekering
  Een brandschadeverzekering is wettelijk verplicht voor VvE’s. Deze opstalverzekering dekt naast brandschade echter ook de schade door water, inbraak, storm, blikseminslag enzovoorts. Een uitgebreide opstalverzekering dus, voor zowel het gebouw als de individuele appartementen. Bewoners hoeven daardoor niet langer zelf een opstalverzekering af te sluiten.
 • Een glasschadeverzekering
  De glasschadeverzekering is een uitbreiding op de gebouwenverzekering. Hiermee is ook de glasschade gedekt. De dekking omvat zowel de gezamenlijke ruimten zoals de entree als de individuele appartementen.
 • Aansprakelijkheidsverzekering
  Een aansprakelijkheidsverzekering is wettelijk verplicht voor VvE’s. Hiermee zijn de kosten gedekt wanneer de VvE of een bestuurslid aansprakelijk gesteld wordt.
 • De rechtsbijstandverzekering
  Een logische aanvulling op zowel de gebouwen-, glasschade- en aansprakelijkheidsverzekering is de rechtsbijstandverzekering. Immers, wanneer onenigheid ontstaat over bijvoorbeeld de schuldvraag of wanneer de VvE in conflict raakt met een van de leden, kunnen de juridische kosten hoog oplopen.
 • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
  Indien gewenst kan de Aon VvE-pakketpolis worden uitgebreid met een aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.

Contact