Netherlands

Sport, Recreatie & Entertainment

Als manager binnen de branche van sport, recreatie en entertainment hebt u gekozen voor een sector, waarin ruimte is voor creativiteit. Het bedenken van publiciteitsstunts, de organisatie van toernooien en evenementen, het inspelen op trends: het zijn uw wegen naar succes. Maar helaas heeft dit succes ook een keerzijde. Zo brengen de projecten nagenoeg altijd financiële risico's met zich mee. Plotseling noodweer, een artiest of acteur die ziek wordt, een bezoeker die u aansprakelijk stelt voor geleden schade; het zijn zaken die u niet kunt voorzien en die toch kunnen leiden tot financiële catastrofes.
 

Kennis en ervaring

Aon onderscheidt zich door branche-expertise te combineren met een grote kennis van de (internationale) verzekeringsmarkt. Dat brengt ons, na een goede inventarisatie, op creatieve oplossingen om de risico's binnen de sectoren sport, recreatie en entertainment beheersbaar te maken. Met deze oplossingen, afgestemd op uw specifieke situatie, kunt u uw risico's verantwoord nemen. Tenslotte moet uw onderneming, ook als een evenement door overmacht mislukt, door kunnen draaien.
 

Maatwerk

Het leveren van maatwerk staat voorop. Zo stelt Aon in overleg met u de polisvoorwaarden op, en wordt een verzekeraar geselecteerd die de risico's tegen uw voorwaarden verzekert. Aon biedt oplossingen die geheel op uw wensen en behoeften toegespitst kunnen worden. Of het nu gaat om een specifieke arbeidsongeschiktheidsverzekering voor profvoetballers of om een aansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties, Aon biedt u zekerheid.
 

Doelgroepen

Tot de klantenkring van Sport, Recreation & Entertainment van Aon Risk Services behoren sporters, sportorganisaties en –verenigingen, evenementen- en reclamebureaus, pretparken, dierentuinen, AV-bedrijven, kortom: particulieren en organisaties die in deze sectoren actief zijn.

Wilt u meer weten over de verzekeringsoplossingen, die volledig zijn afgestemd op uw onderneming, lees dan verder op de pagina's sportrecreatieentertainment.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.

Contact

Relevante links