Netherlands

Hightech

 

Nederlandse hightechbedrijven onderscheiden zich door technologische excellentie. Zij behoren tot de wereldtop. Kortere productlevenscycli en een hogere technologische moeilijkheidsgraad vragen om steeds grotere R&D-inspanningen en investeringen in innovatie.

Veel grote producenten van apparaten en machines voor eindklanten zijn sterk afhankelijk van toeleverende industrie. Zij bepalen de productspecificaties en leveren het integrale product aan de eindklant. Het werk daartussen is het domein van hightech-toeleveranciers. Zij dragen bij aan innovatie en risicofinanciering, niet alleen als leverancier voor de multinationals, maar ook als zelfstandig innovatief producent. Zij nemen daarbij een unieke positie in. Aon ziet een aantal belangrijke uitdagingen.

Zeer internationaal werkveld 
Klanten en toeleveranciers zitten over de hele wereld. Hightech-specialisten hebben regelmatig te maken met contracten, verkoopvoorwaarden en (potentiële) schadeclaims in andere rechtssystemen. Wie draagt er verantwoordelijkheid voor schade aan een levering die wordt toegebracht bij aankomst in Kuala Lumpur? Maar ook de levering aan bijvoorbeeld de Verenigde Staten kan geheel anders uitpakken. Voorbeelden van enorme aansprakelijkheidsclaims maken het zakendoen daardoor ingewikkelder en risicovoller. Aon heeft een groot netwerk en heeft vestigingen in meer dan 120 landen. Wij helpen u verantwoord zaken te doen, waar ook ter wereld. Wij zorgen voor de juiste dekkingen zodat u kunt blijven ondernemen. 

Spilfunctie in de supply chain 
Hightech leveranciers zijn sterk afhankelijk van een klant of een klein aantal grote klanten. Verlies van een grote klant kan de continuïteit van het bedrijf in gevaar brengen. Ook aan de supply kant kunnen afhankelijkheden heel sterk zijn. Verstoring van de toevoer kan verregaande gevolgen hebben voor de hele keten. Aon helpt u deze risico's in kaart te krijgen, te managen en/of te verzekeren.

 

Kennispartners
Kennispartners: Een team van specialisten staat elke dag voor u klaar. Kennis hebben en delen vinden we belangrijk. Daarom zijn wij Smart Industry Ambassadeur.
 
Volg Aon