Netherlands
Aandachtsgebieden Aon Japan Group

Aandachtsgebieden Aon Japan Group

De Aon Japan Group richt zich op de volgende aandachtsgebieden:
 
 • De aard van het bedrijf
  We zijn thuis in vele bedrijfstakken, zoals de technische sector, de financiële dienstverlening, de voedselindustrie, de publieke sector, hi-tech, onroerende goederen, de detailhandel, de entertainmentindustrie, de petrochemische industrie, transport, openbare voorzieningen en de bouw.
 • De grootte van het bedrijf
  De verzekeringsbehoeften van een multinational verschillen van die van een nationaal opererend bedrijf, zowel in reikwijdte als in omvang.
 • De financiële structuur van het bedrijf
  De wijze van verzekeren van het moederbedrijf in Japan vormt de leidraad bij onze benadering van zijn Japanse verzekeraars. We onderhandelen volgens de Japanse gebruiken.

Onze werkwijze

Onze Japan Group specialisten beschouwen zichzelf als partner van de klant. Klanten profiteren op deze wijze van onze goed georganiseerde verzekeringsmakelarij en claimafhandeling, een  uitstekende administratie en een strakke financiële planning. Dankzij ons wereldwijde netwerk en onze tweetalige Japanse executives bieden we toegevoegde waarde aan onze Japanse klanten. In de samenwerking met onze klanten zorgen we ervoor dat:
 
 • De risico's van de klant worden geïnventariseerd.
 • Zonodig andere disciplines binnen Aon worden betrokken, zoals Risk Control
 • Indien nodig risicobeperkende adviezen worden verstrekt.
 • Er vervolgens verzekeringsoplossingen worden gezocht.

Als aanvullende service bieden we bovendien AonLine, een online platform voor de communicatie van klantspecifieke informatie.
 
Contact
Meer weten? De volgende medewerker van Aon vertelt u graag meer:

 

Eelco Ouwerkerk
Managing Director Aon Global Client Network & Far East Group
Tel: +31 (0)20 430 5623
Mob: +31 (0)6 537 424 30
E: [email protected]