Netherlands
Japanse ondernemingen

Japanse ondernemingen


Japanse ondernemingen die in Europa opereren bevinden zich op grote afstand van hun hoofdkantoor waardoor ze te maken hebben met een unieke combinatie van risico's en bedreigingen. Dit vraagt om gespecialiseerde  verzekeringsoplossingen. Om de problemen voor onze Japanse klanten in het buitenland zo goed mogelijk te ondervangen, heeft Aon een speciale Japan Group opgericht. Deze Japan Group werkt volgens de zogenaamde driehoekstheorie, die Amerika, Europa en Azië met elkaar verbindt. De basis wordt gevormd door één set van waarden, systemen en procedures waarmee we onze Japanse klanten bedienen.
 

Aon in Japan

Aon is al vijftig jaar actief in Japan. We hebben zowel buitenlandse multinationals in Japan bediend als Japanse organisaties die buiten Japan opereren. Hierdoor hebben we een hechte relatie ontwikkelde met alle belangrijke Japanse verzekeringsmaatschappijen. We groeien snel en kunnen daardoor steeds meer bieden op het gebied van service, innovatieve technologische oplossingen en professionele diepgang. De unieke interactie tussen medewerkers van alle business units zorgt voor wereldwijd toepasbare innovatieve oplossingen.
 

Japan Group Europe

De Japan Group Europe coördineert het aanbod aan diensten en draagt hiernaast zorg voor het vaststellen en monitoren van de operationele standaarden voor Japanse cliënten door heel Europa. De Japan Group combineert tweetalig lokaal account management met een uitgebreide kennis van de Japanse zakengewoonten. Bovendien is de Japan Group volledig vertrouwd met de wereldwijde verzekeringsmarkt.

De Japan Group is een essentieel onderdeel van onze organisatie en geeft ieder kantoor de flexibiliteit om als een strategisch Center of Excellence te opereren. De lokale kennis en expertise van de Japan Group wordt ingezet voor onze pan-Europese service. Deze service is uniek en vormt onze onderscheidende factor ten opzichte van andere organisaties. De Japan Group Europe heeft de kennis en vaardigheden in huis om op wereldniveau te opereren, maar kan tegelijkertijd ook op lokaal niveau handelen. We willen nauw samenwerken met onze klanten om zo maximaal te kunnen presteren.
 

We begrijpen het bedrijf van onze klant

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke risico's. De juiste oplossingen hoe met deze risico's om te gaan en ze onder controle te krijgen kunnen we alleen ontwikkelen als we het bedrijf, de methodes, de markt en de problemen van onze klant door en door kennen.

De Aon Japan Group richt zich daarom op de volgende aandachtsgebieden:
 
Contact
Meer weten? De volgende medewerker van Aon vertelt u graag meer:

 

Eelco Ouwerkerk
Managing Director Aon Global Client Network & Far East Group
Tel: +31 (0)20 430 5623
Mob: +31 (0)6 537 424 30
E: [email protected]