Netherlands

TOGA: Totaal Oplossing Gemeentelijke Aansprakelijkheden

TOGA is een unieke combinatie van risicomanagementdiensten en verzekeringsproducten, speciaal ontwikkeld voor gemeenten. Met behulp van TOGA kunnen gemeenten hun risico's beter beheersen. Hierdoor kan uw organisatie efficiënter en effectiever opereren.

Risico's in kaart brengen en beheersen

TOGA is gericht op het beperken van de schadelast en het reduceren van de kosten van aansprakelijkheid. TOGA verschaft u inzicht in de aansprakelijkheidsrisico's van uw gemeente en resulteert in een overzicht met knelpunten en oplossingen. Het concept is gebaseerd op de risicomanagementfilosofie en bestaat uit verschillende diensten, die afhankelijk van uw behoefte en omstandigheden ingezet kunnen worden. Kortom, met TOGA brengt u uw aansprakelijkheidsrisico's in kaart zodat u ze beter kunt beheersen.

Verschillende onderdelen

TOGA kan ook voor uw gemeente op maat worden gemaakt. Immers, het pakket bestaat uit diverse onderdelen waaruit u een keuze kunt maken. Sommige gemeenten zijn gebaat bij het complete pakket, andere gemeenten hebben behoefte aan een of enkele onderdelen. De volgende onderdelen maken deel uit van TOGA:

  • De TOGA Audit
  • De TOGA Retentieanalyse
  • De TOGA Aansprakelijkheidspolis
  • De TOGA Rechtsbijstandpolis
  • De TOGA Schadebehandeling

Meer weten?

Wilt u meer weten over TOGA of over wat Aon voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op met de afdeling Publieke Sector, tel: 020 430 58 52.

Contact