Netherlands

Recreatieverzekering

Jaarlijks gaan er tientallen miljarden euro’s om in de Nederlandse recreatiesector. Alleen al het ‘dagje-uit’ is goed voor ruim elf miljard euro per jaar. Deze belangrijke economische positie is een direct resultaat van goed ondernemerschap: investeren, innoveren, de markt bewerken en inspelen op trends. Toch heeft dit succes een keerzijde. Plotseling noodweer, een artiest of acteur die ziek wordt, een bezoeker of gast die u aansprakelijk stelt voor geleden schade, een bommelding: met hindernissen van deze orde kunnen creatieve plannen volledig vastlopen. En zelfs uw onderneming. Een recreatieverzekering is daarom onontbeerlijk.

Aon adviseert en dekt uw risico's af

Met een goed advies van onze specialisten kunnen dit soort risico’s uitstekend worden verzekerd. Aon biedt een breed scala aan verzekeringen. Dankzij ons internationale netwerk kunnen wij deze branchespecifieke verzekeringen wereldwijd inkopen. U weet zich hiermee verzekerd van de beste verzekeringsoplossing tegen een scherpe prijs.

Een greep uit onze verzekeringen:

 • Aansprakelijkheidsverzekering
  De aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking als u door derden aansprakelijk wordt gesteld voor dood, letselschade en schade aan (on)roerende zaken.
 • Onkostenverzekering
  Het niet doorgaan van een evenement buiten de wil van verzekerde, bijvoorbeeld door nationale rouw, een ramp, een afgebrande locatie of een hoofdpersoon die niet verschijnt wegens ziekte, wordt gedekt door de onkostenverzekering. Eventuele extra kosten om het evenement alsnog te laten slagen zijn hierbij ook verzekerd.
 • Ongevallenverzekering
  Deze verzekering dekt het ongevallenrisico voor medewerkers, vrijwilligers en zelfs deelnemers.
 • Materiaalverzekering
  Dekking van verlies en/of schade aan roerende zaken, waarvoor de organisatie gedurende het evenement verantwoordelijk is.
 • Regenverzekering
  De regenverzekering dekt de annuleringskosten van het evenement als er tijdens de verzekeringsperiode méér regen valt dan vooraf in de polis werd opgenomen. Deze verzekering dient uiterlijk 10 dagen voor het evenement te zijn afgesloten.
 • Geldswaardeverzekering
  De geldswaardeverzekering dekt verlies van geld en waardepapieren bij aanwezigheid van personeel (bijv. in het geval van een overval of brand), bij afwezigheid van personeel (bijv. in geval van inbraak of brand) en gedurende het vervoer (bijv. in geval van een overval of het onwel worden van de overbrenger).
Meer weten? Expand
* Verplicht veld  Email Error
Formulier sluiten